Xino Gómez encapçala el cartell d'Ajudart, primer festival de cantants solidaris per a ajudar a Cáritas, que se celebra el dissabte 16 de novembre a les 8 vesprada: poques vegades 5 euros han donat tant de si

La Casa de Cultura acull un dels grans esdeveniments de l'any: 9 artistes es pugen gratuïtament a l'escenari per a cantar, cada un amb el seu estil, i la recaptació íntegra es destina a Cáritas. L'entrada costa 5 euros i la proposta compta entre altres amb la participació de Xino Gómez, cantant valencià que en estos moments triomfa en el programa La Voz de Telecinco.

Xino Gómez s'ha convertit en estos moments en un artista molt conegut perquè ja ha passat diverses eliminatòries en el concurs televisiu La Voz, d'ací que siga l'últim a actuar, en Ajudart, el Festival de Cantants Solidaris organitzat conjuntament per l'Ajuntament de Puçol i Cáritas dissabte que ve, 16 de novembre, a partir de les 8 de la vesprada.

Però per l'escenari passaran huit cantants més, tots ells interpretant distints temes per a col·laborar en esta causa solidària, als que també s'ha sumat la presentadora Mentxu Balaguer, l'acadèmia Essencial (que s'ocupa del maquillatge i la perruqueria dels artistes) i els punts de venda d'entrades (José Manuel Perruquers i papereria Amparo, a més dels ja citats Cáritas i Essencial).

El primer a pujar-se a l'escenari serà el cantant tenor Enrique Esteve, un reconegut tenor que torna així a actuar en el seu poble, com sempre que es requerix la seua col·laboració per a qualsevol causa solidària.

La jove veïna Vanessa Corbí tanca la quota d'artistes locals cantant per segona vegada en la Casa de Cultura, lloc on va realitzar la seua primera actuació pública fa un parell d'anys, quan començava a moure's pel circuit valencià.

Després d'ells, Ajudart comptarà amb l'actuació en directe d'Alex Sienna, Sheyla Sanfil, Paco Rayan, Fran Viana, Charo Giménez, Emilio Solo i, per a tancar este primer festival, l'esperada presència de Xino Gómez.

La idea del festival de cantants solidaris se li va ocórrer a Julio Lucia a principis d'any, de fet acabava de prendre possessió del càrrec de regidor de cultura i volia organitzar algun esdeveniment nou, “d'un bon nivell tècnic, que el públic quede satisfet, però que també tinga un vessant solidari, donades les circumstàncies actuals”.

Prompte va descobrir que posar en marxa un festival de la cançó no és una cosa que un realitze en un parell de setmanes, però nou mesos després d'haver començat a contactar amb els uns i els altres, ja és una realitat Ajudart: el dissabte 16, a les 8 vesprada, tens una cita amb la bona música… i amb la solidaritat.

Poques vegades 5 euros han donat tant de si.

Informa: Sabín | Disseny cartell: Sento Pascual

 

09 Novembre 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres