Article del Partit Popular del mes d'octubre: “Més demagògia… impossible”

Tal com contempla el Reglament de mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals tenen dret a publicar en la web municipal un article d'opinió sobre cada ple que es realitze i un altre de tema lliure cada mes. Este és el text enviat pel Partit Popular a l'octubre, titulat “Més demagògia… impossible”.

Tal com hem llegit en alguns articles publicats, l'equip de Govern municipal està treballant en el procediment per a la licitació i adjudicació del contracte de gestió de l'aigua potable i clavegueram. Es tracta del contracte més important de la legislatura, ja que suposarà que Puçol ingresse una quantitat econòmica molt elevada (1.600.000 €).

I enfront d'açò, el Govern s'ha trobat a un Partit Socialista poc responsable i que confon la seua labor de control de la gestió municipal amb l'entorpiment de la mateixa; estan intentant paralitzar un procediment dut a terme amb transparència i publicitat, i amb el suport dels tècnics de les àrees implicades. No han aportat absolutament res a este procés, s'han oposat pel mer fet d'oposar-se, sense valorar la negativa repercussió que açò pot tindre per al nostre poble.

No han assumit que ja no governeu i pretenen donar lliçons de com fer-ho.

D'altra banda, durant els seus anys de govern van contractar entre el seu personal a la filla d'un alcalde (del PSOE), al fill d'una regidora (del PSOE) en la mercantil VIP i han adjudicat contractes menors, sense cap tipus de control i a qui han volgut (ells diuen que no és il·legal, però nosaltres entenem que és poc ètic i elegant).

I ara que s'adjudica per este Govern la impressió del llibre de festes al fill d'un regidor (PAVALUR) per ser l'oferta més barata, posen el crit en el cel.

Quanta demagògia i cinisme! Que s'hagueren aplicat el conte ells quan governaven, que bé podríem utilitzar la seua frase: “si per a l'ajuntament vol treballar busque's un pare regidor o alcalde del... PSOE, per descomptat”.

Una opinió del Partit Popular

 

07 Novembre 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres