El diumenge 10 de novembre, a les 16.30 hores, es realitza la presentació de les escoles de la Unió Esportiva Puçol en una jornada solidària per a col•laborar amb Cáritas: acudix amb el teu pot o aliments no peribles

La passada temporada, per primera vegada, l'equip local de futbol, la Unió Esportiva Puçol, va fer coincidir la presentació dels més de 200 jugadors que componen les distintes categories amb una jornada solidària per a ajudar a Cáritas. Diumenge que ve, 10 de novembre, repetix l'experiència en esta temporada en què, a més, hi ha més jugadors i més equips.

El plantejament és senzill: durant tots els partits que es juguen al llarg del dissabte i el diumenge hi haurà una cistella solidària on els espectadors que ho desitgen podran depositar aliments i productes d'higiene perquè Cáritas Interparroquial de Puçol puga distribuir-los entre els veïns que acudixen els dijous a la vesprada a l'economat.

A més, el diumenge a les 16.30 hores es realitza la presentació dels jugadors de totes les categories de l'escola de futbol, des de prebenjamins fins al primer equip. Un acte en què s'espera omplir una vegada més les grades del Camp municipal José Claramunt i en el que es demana la col·laboració de tots per a ajudar als que ajuden als altres.

Com a colofó a una vesprada de solidaritat i esport, es disputa el partit corresponent a la desena jornada de lliga de regional preferent, entre la UD Puçol i el Tavernes Blanques.

Informa: Sabín
Disseny cartell: Sento Pascual

 

05 Novembre 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres