El Programa de la Dona facilita la teua integració social i laboral: Dona, tu vals molt

El 3 d'octubre es presentava la programació del Programa de la Dona per a este tercer trimestre. Al llarg del mes s'han impartit cursos i tallers de mediació, automaquillatge, jardineria, autosuficiència domèstica i com perdre la por de parlar en públic. I els projectes continuen fins a final d'any.

El Programa de la Dona oferix tres tipus de cursos destinats a facilitar la integració social i laboral de les veïnes de Puçol. Són cursos que, segons la seua duració, aspiren a formar en una professió, a cobrir una necessitat bàsica inclús en matèries sol·licitades per les pròpies alumnes del programa o, els anomenats cursos-café, destinats a orientar en un sol matí sobre temes pràctics i útils.

Els primers tenen una duració d'un mes o més i, al llarg de l'any, s'han realitzat dos grans cursos: cuidadora de malalts d'Alzheimer i treball amb discapacitats, en col·laboració amb entitats com AFACAM, ADIS o la Residència de la tercera edat.

També s'enclava en este grup el Taller de jardineria i autosuficiència domèstica, que permet a les alumnes acudir un matí a la setmana a Mas de Mur per a posar en marxa un hort ecològic i, al mateix temps, estalviar a casa aprenent a confeccionar conserves, cosmètica natural o artesania per a decorar en dates clau.

Entre els d'una setmana de duració el Curs de mediació i resolució de conflictes en l'àmbit familiar, social i laboral, impartit per Irene Martí, i Com perdre la por de parlar en públic, impartit pel jove actor Aitor Caballer.

Finalment, Cristina Bautista ha impartit tres tallers d'automaquillatge en un sol matí: uns consells pràctics per a traure el millor partit a la pròpia fisonomia.

Informa: Sabín

 

1011-curso-automaquillaje-1

04 Novembre 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres