Dos membres del Club de Pesca Puçol aconseguixen la medalla d'or en el Campionat d'Espanya

Gran actuació del Club de Pesca Pucol en el Campionat d'Espanya de Pesca mar-costa, celebrat 1 i 2 de novembre en les platges de la Patacona i la Malva-rosa: tots entre els 20 primers i 2 d'ells medalla d'or per seleccions. A més, un deu als socis del club que van col·laborar en l'organització.

Cinc membres del Club de Pesca Puçol van acudir l'1 i 2 de novembre a la Patacona i la Malva-rosa per a participar en el Campionat d'Espanya de Pesca mar-costa tant a títol individual com per seleccions autonòmiques: Vicente Romero, Manuel Nicolau, Francesc Badía, Carlos López i Justo Benito eren els representants de Puçol.

El nacional va reunir a 90 pescadors de la categoria absoluta, dels quals 16 eren valencians. A més, el delegat de la Comunitat Valenciana va triar Francesc Badía i Vicente Romero com a integrants de la Selecció Autonòmica, formada en total per quatre pescadors de primer nivell.

Després de les dos jornades de competició, la Comunitat Valenciana es va alçar amb la medalla d'or per seleccions, el que torna a col·locar al Club de Pesca Puçol en l'elit d'este esport.

No és l'únic èxit que portem enguany, ja que en el passat Campionat Provincial Vicente Galán es va alçar amb la medalla d'or i, per tant, ja està classificat per al Campionat d'Espanya de 2014”, comenta satisfet José Segura, president del club local. “A més, tenim una cita l'últim cap de setmana de novembre, en el que dotze dels nostres esportistes competixen en el Campionat Autonòmic, que també és classificatori per a l'any que ve”.

Grans resultats a nivell esportiu que per al president tenen una correspondència directa amb un altre treball que realitza el club, implicar-se a fons en l'organització d'este tipus d'esdeveniments: “Naturalment, ens sentim igualment satisfets dels que obtenen grans resultats en l'esportiu com de tota eixa massa social del club que s'anima a col·laborar en tasques menys cridaneres, però imprescindibles perquè este tipus de campionats s'organitzen ací, a València”.

Informa: Sabín
Fotos: Club de Pesca Puçol

1139-club-pesca-oro-3

04 Novembre 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres