Quatre col•legis internacionals celebren un torneig de futbol en les instal•lacions d'American School of València a Puçol

Més de 150 xiquets d'entre 12 i 15 anys van competir pels trofeus en tres categories distintes en un ambient de gran esportivitat i diversió en el torneig organitzat el divendres 11 d'octubre per American School of València, a què van assistir com invitats altres tres col·legis internacionals de València i Castelló.

 El torneig va enfrontar a un total de 12 equips (quatre per cada categoria o curs acadèmic) en els parcs exteriors, el pavelló cobert i el camp de futbol American School of València. Les escoles invitades van ser Laude British School of Vila-real, British School of Alzira i English School Les Oliveres de Godella, centres que com l'ASV impartixen programes acadèmics internacionals amb l'anglés com a idioma curricular.

En la categoria de 12 anys (grau 6), el campió va ser l'American School of València en la final disputada contra el Laude British School of Vila-real. En 13 anys (grau 7) English School Les Oliveres es va imposar en la final a British School of Alzira. En 14 anys (grau 8) British School of Alzira va guanyar a l'equip amfitrió, l'ASV.

Durant tot el matí va haver-hi un gran ambient competitiu, total esportivitat i molta emoció. Alumnes i professors van disfrutar jugant a futbol i van celebrar un esmorzar final en la piscina de l'ASV.

Informa: Carlos Minuesa

991-futbol-asv-2

02 Novembre 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres