Ja tenim un accés més segur a l'autovia A-7: asfaltats el Camí Mangraners i part del Camí Llíria

Dos obres paral·leles permetran a finals d'any que els veïns puguen accedir l'autovia a-7 amb un itinerari en perfecte estat: l'ajuntament s'ocupa de rehabilitar el Camí Mangraners, mentres que la millora del Camí Llíria va a càrrec de la Diputació de València. Tot això amb una inversió pròxima als 70.000 euros només en el terme municipal de Puçol.

La Diputació de València ha posat en marxa la rehabilitació del paviment del Camí Llíria, concretament el tram que unix l'accés al bypass amb l'encreuament del Camí Mangraners a Puçol, dividit en dos trams, un en el terme municipal del Puig i un altre a Puçol, este últim amb un cost de 27.200 euros. L'obra forma part del Pla de Camins Rurals (PCR) i l'objectiu és realitzar el treball abans de cap d'any.

El seu estat actual, amb nombrosos clots i forats, havia portat en multitud ocasions a l'Ajuntament de Puçol a intentar la seua rehabilitació, però sempre havia xocat amb dos problemes: més de la mitat del traçat fins a arribar a la A-7 pertany al terme municipal d'El Puig i, sobretot, es tracta de via pecuària, per la qual cosa intervindre en ella exigix primer els permisos corresponents de la Generalitat Valenciana. L'entrada de la Diputació ha permés resoldre ambdós problemes.

Per a completar l'accés des del nucli urbà, és el propi ajuntament qui s'ha fet càrrec de la rehabilitació del Camí Mangraners, des de la rotonda en l'avinguda Corts Valencianes fins a l'encreuament amb el Camí Llíria: asfaltat complet i nova senyalització horitzontal.

Ha sigut l'empresa Becsa l'encarregada de l'asfaltat d'este tram durant el dilluns 28 i dimarts 29 d'octubre. Cost del projecte: 40.000 euros, amb càrrec íntegrament a les arques municipals.

Durant el dimecres 30, també Becsa s'ha ocupat d'asfaltar el primer tram del Camí Llíria: des de l'encreuament amb el Camí Mangraners fins al barranc, que és el límit del terme municipal. Cost de l'asfaltat i pintura: 27.200 euros.

La resta del Camí Llíria, fins arribar l'accés a la A-7, pertany al terme d'El Puig, encara que també està inclòs en el Pla de Camins Rurals de la Diputació de València, per la qual cosa està previst que la nova empresa encarregada d'este asfaltat realitze el treball abans de final d'any.

Amb l'execució d'ambdós obres, el cost total només en el terme municipal de Puçol se situa prop dels 70.000 euros, els veïns de la població, tant del nucli urbà com de les urbanitzacions, tindran un accés més segur a la A-7 a través de dos de les vies amb més trànsit en l'actualitat.

Informa: Sabín

 mas-fotos facebook

966-cami-lliria-asfaltado-1

01 Novembre 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres