Un breu recorregut per l'acte de proclamació de la Falla Palau-La Torre

El dissabte dia 5 d'octubre, va tindre lloc l'acte de proclamació dels presidents i falleres majors de la nostra falla Palau-La Torre, donant així començament oficialment a un nou any faller.

No vaig a parlar-vos del llarguíssim recorregut que van realitzar els fallers assistents, ni de les grans taules atibacades de menjar i beguda de què vam donar bo compte. No. Perquè és una cosa ja coneguda per tots: arreplega de les nostres falleres i presidents, tant ixents com entrants, amenitzats per la xaranga.

Després, cerimònia en el nostre casal de l'acte protocol·lari de proclamació amb entrega de regals i recordatoris, i la celebració del sopar amb la sempre grata companyia de fallers, familiars i de les falles de la població i Junta Local Fallera.

M'agradaria ressaltar el bon “treball” realitzat pels nostres representants ixents que donaven per finalitzat un any de plena dedicació a càrrec seu.

Gràcies als nostres presidents Vicente i Natxo, i a les nostres falleres majors Claudia i Anna, pel seu bon fer, la seua simpatia i amabilitat. I desitjar-los el millor, esperant que guarden un preciós record del seu any com a caps visibles de la nostra Falla Palau.

I com no podia ser de cap altra manera, donem la nostra més calorosa benvinguda als nous presidents Rubén i Jaume, i a les falleres majors Natalia i Sandra, desitjant-los disfruten al màxim d'este nou any que comencen i donant-los tot el nostre suport i afecte per al seu nou camí, que estem segurs ens reportarà a tots grans alegries.

Este ha sigut el primer acte d'un any carregat d'activitats de què esperem disfruten tots els veïns de Puçol.

Informa i fotos: Falla Palau-La Torre

 mas-fotos facebook

1115-proclamacion-palau-3

01 Novembre 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres