Els alumnes de l'institut roden espots sobre la igualtat entre dones i hòmens

Els alumnes de l'institut roden espots sobre la igualtat entre dones i hòmens

Els alumnes de l'institut roden espots sobre la igualtat entre dones i hòmens

Alumnes de l'IES rodant els espots.

Gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament, l'Emissora Municipal de Televisió i l'Institut d'Ensenyança Secundària de Puçol, alumnes de batxillerat d'este centre han col·laborat amb els tècnics de l'emissora en la preparació d'una sèrie d'espots publicitaris destinats a sensibilitzar sobre la igualtat. Els treballs es projectaran el 9 de març, a les 7 vesprada, en el cine de la Casa de Cultura, dins de la programació d'actes sobre el Dia Internacional de la Dona. En el següent text, alguns dels participants parlen de l'experiència.

*****

El Club d'Humanitats, hui format per tots els alumnes de 2n de Batxillerat, està portant a terme el rodatge d'uns anuncis publicitaris que tenen com a idea central la dona.

Es pretén crear una campanya de conscienciació i sensibilització dirigida als espectadors, per a aconseguir que la dona siga igual que l'home en tots els contextos.

Alumnes amb les tècnics de l'EMTV.

Ha sigut una experiència molt interessant, en la qual hem pogut disfrutar del fet d'actuar davant d'una càmera i estudiar les situacions en què la dona es pot veure rebutjada per alguns sectors de la societat.

Per a poder comprendre un projecte tan complex ha sigut necessària molta coordinació, participació i voluntat per a aconseguir uns resultats òptims i satisfactoris.

La conclusió que hem tret, després de molts mesos de treball, és que en l'actualitat són moltes les dones maltractades, però també hi ha menor desigualtat. La gent jove cada vegada estem més conscienciats que ha d'existir un equilibri entre totes les persones.

Luz Vázquez, Mónica, Laura, Almudena i Vicky Cubedo

26 Febrer 2006
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres