'Cridà' de Teresa Soriano, fallera major de Palau-La torre

'Cridà' de Teresa Soriano, fallera major de Palau-La torre

'Cridà' de Teresa Soriano, fallera major de Palau-La torre

Teresa Soriano.

El dissabte 18 de febrer, a les 7'30 de la vesprada, les quatre falleres majors de Puçol realitzaven la ''cridà'' a tota la població per a participa en el mes de festejos fallers que es prolongarà fins a la ''nit de la cremà''. Estes van ser les paraules de Teresa Soriano Peris, fallera major de Palau-La torre.

*****

Des d'este balcó de l'Ajuntament de Puçol i l'oportunitat que la meua falla em brinda aquest any, per ser fallera major, vull fer un crit a tota la població:

Desitge que la gent del meu poble disfrute aquest any, que visiten el nostre casal, que estiguen amb nosaltres en els actes que tenim programats per tots vostés: passacarrers, playbaks, la gran nit de varietats que tenim prevista per al 18 de març. En fi que ens acompanyen aquest mes de març que, per a nosaltres els fallers és tan important.

Donar les gràcies d'abansmà a Josvi el nostre president i a Alba i Aaron els representants infantils, que amb ells tres sé que enguany serà immillorable.

A la meua falla al complet, perquè sé que d'una manera o d'una altra, estan contribuint perquè aquesta falla nostra del palau continuen caminant per molt anys.

VISQUEN LES FALLES

VISCA PUÇOL

VISCA VALÈNCIA

21 Febrer 2006
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres