El 19 de febrer, Rover Portella pot arribar a la Selecció Espanyola de Judo

El 19 de febrer, Rover Portella pot arribar a la Selecció Espanyola de Judo

El 19 de febrer, Rover Portella pot arribar a la Selecció Espanyola de Judo

Rover i Roverlein Portella.

El jove Rover Portella continua imparable el seu marxa triomfal que pot convertir-lo, este mes de febrer, en el primer judoka de Puçol que forma part de la selecció espanyola. Mentres arriba el moment, calfa motors I guanya totes les proves del campionat provincial que s'han celebrat fins al moment.

Febrer pot ser el mes clau en la trajectòria del jove judoka Rover Portella, ja que participarà en dos competicions paral·leles: una per a decidir el campionat provincial (que pràcticament té assegurat), l'altra per a certificar la seua inclusió en la selecció nacional de cadets.

Respecte al campionat provincial, assenyalar que consta de quatre jornades. La primera es va celebrar el 28 de gener en el Poliesportiu d'Alzira, i en la categoria de menys de 66 quilos, Rover es va proclamar campió, i va guanyar tots els seus combats per ippon. La segona, disputada el passat 11 de febrer en el Poliesportiu de Picassent, també va tindre a Rover en el més alt del pòdium, guanyant novament tots els seus combats per ippon.

Roverlein Portella, que no sols és els seus pare sinó també el seu entrenador, no oculta la seua satisfacció per estos triomfs, que estan propiciant un interés sense antecedents pel judo en la població: ''Rover s'ha convertit en un referent, sobretot per als xics més jóvens de Puçol. És un esportista d'elit, que ha guanyat diversos campionats provincials, autonòmics i nacionals, i això comporta que molts xics s'apunten al judo perquè s'ha convertit en un esport de moda''.

Pare i fill entrenant.

Una moda que s'estendrà encara més si el dia 19 de febrer, a Madrid, Rover aconseguix superar el rànquing nacional, és a dir, la prova en la que participen dos representants de cada comunitat autònoma i de la qual eixiran els tres components de la selecció nacional en cada categoria. Fins ara, encara que havia arribat al màxim, mai havia pogut accedir a la selecció espanyola senzillament perquè en les categories inferiors no hi ha eixa distinció. Però en cadets sí.

''És més dur inclús que un campionat d'Espanya'' -Confessa Roverlein-, ''perquè han de disputar més combats i tots són campions o subcampions autonòmics. Però Rover està molt mentalitzat i, si esta vegada aconseguix pujar al pòdium, haurà aconseguit l'objectiu que fins ara s'havia marcat: arribar a la selecció nacional de cadets i disputar els primers campionats internacionals''.

16 Febrer 2006
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres