Esquí en Javalambre: un bon antídot contra el 'senderisme avorrit'

Esquí en Javalambre: un bon antídot contra el 'senderisme avorrit'

Esquí en Javalambre: un bon antídot contra el 'senderisme avorrit'

El grup de senderisme en Javalambre.

Aprofitant la baixada general de temperatures i la presència de neu en nombrosos punts de la Comunitat Valenciana, passat dia 5 de febrer, el grup de senderisme, va organitzar una eixida amb direcció a les pistes d'esquí de Javalambre.

Encara que la secció del Club d'Atletisme que més es mou (encara que, això sí, al seu ritme) és el grup de senderisme, normalment les eixides que organitza compten amb un públic fidel que varia entre vint i trenta membres.

Fins ara.

Per primera vegada, el passat 5 de febrer es va disposar d'un autobús, ja que l'interés que va deparar l'eixida a la neu, va fer necessària la contractació d'un vehicle d'estes característiques.

La jornada va destacar per dos detalls fonamentals: d'una banda, la bonança de la climatologia; de l'altra, que els senderistes han pogut comprovar que desplaçar-se a peu és divertit... però sobre esquís es va més de pressa i la cosa també té la seua gràcia.

La jornada en les pistes d'esquí de Javalambre passarà a la breu història del grup de senderisme com una de les més mogudes, cada un dels senderistes guardarà un bell record de la jornada, tant dels lliscaments per les pistes com dels improvisats tobogans que se ''muntaven'' amb l'''ajuda'' d'un plàstic.

Eixides com esta demostren que l'ecologia i el senderisme no estan renyits amb la diversió ni amb la pràctica de l'esport. I si voleu comprovar-ho, vos invitem a la pròxima eixida, el 26 de febrer, en la que recorrerem el Pla de Cabanes.

Un article de Joan Barres

(coordinador del grup de senderisme)

13 Febrer 2006
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres