Un concurs de bufet per a commemorar l'aniversari de Verge al Peu de la Creu

Un concurs de bufet per a commemorar l'aniversari de Verge al Peu de la Creu

Un concurs de bufet per a commemorar l'aniversari de Verge al Peu de la Creu

El grup 3 i els professors.

Dins de les activitats commemoratives del 25 aniversari del col·legi concertat Verge al Peu de la Creu, el divendres 3 de febrer es va realitzar un concurs de bufet, en el qual van participar setanta alumnes de Cuina i Pastisseria, i que va ser visitat per més d'un miler de persones.

Al llarg del present curs, els cinc-cents alumnes del centre (pertanyents a Educació Infantil, Primària, ESO i Cicles Formatius de Grau Mitjà) estan participant en distints esdeveniments destinats a commemorar estos vint-i-cinc anys de vida del col·legi. Ja s'ha celebrat un concurs de cartells amb el logotip de l'aniversari i un dia del professor, a la primavera hi haurà un dia de l'alumne, al maig serà una jornada de portes obertes...

I dins d'este ampli programa, el 3 de febrer li va tocar el torn als cinquanta alumnes dels mòduls formatius en Cuina i als vint de Pastisseria. Dividits en grups, tots ells van participar en un concurs de buffet dividit en quatre apartats: muntatge de taules en restaurant, creació d'un plat salat sobre espill, rebosteria i elaboració d'una fantasia, esta última a base de xocolate i caramel però amb fins merament decoratius... encara que més d'un va estar a punt de tastar-lo pel bon aspecte que tenien tots els dissenys presentats.

''Hem estat preparant durant una setmana el concurs'' -explica Santiago Calvo, un dels professors-. ''Feia ja anys que no participàvem en concursos, sobretot a causa dels canvis en la programació dels cursos, però enguany, amb motiu de l'aniversari, ens hem animat a organitzar-ho i, la veritat, és que ha funcionat de meravella''.

I ha funcionat no sols per als alumnes, que optaven a un premi en cada un dels quatre apartats i a un premi final al millor col·lectiu, sinó també entre les més de mil persones que, pacientment, feien cua en el pati del col·legi per a disfrutar amb la vista i amb el gust de l'àmplia oferta exposada... perquè, no ho havíem dit, però a més del concurs, els alumnes van preparar un còctel a base de dolç i salat, de fred i calent, perquè el públic comprovara que no sols tenien bon aspecte, també tenien un gran sabor.

En una vesprada plena d'actes (també s'inaugurava una exposició de pintura en la Casa de Cultura i es realitzava l'intercanvi gastronòmic amb els immigrants del Centre d'Acollida), la presència d'autoritats municipals va ser molt nombrosa, amb l'alcalde Juan Manuel Busto acompanyat de cinc regidors, encara que no van poder quedar-se fins al final del concurs, pel que l'entrega de premis va estar a càrrec dels professors del centre.

Un buffet molt apetitós.

Precisament el responsable d'educació, Salvador Claramunt, va aprofitar la visita per a destacar la bona salut que viu l'ensenyança en la nostra població: ''en a penes uns mesos hem celebrat el vint-i-cinc aniversari del col·legi públic Jaume I, del centre privat American School of València i ara del centre concertat Mare de Déu al Peu de la Creu, el que dóna una idea de la varietat d'ofertes que hi ha a Puçol''.

A més de felicitar els responsables del col·legi per l'efemèrides, el regidor va destacar la plena integració del centre en la vida educativa de la població, ''ja que al llarg dels anys ha estat implicat en primera línia, per mitjà de la seua presència en el Consell Escolar Municipal''.

I ja sabem que l'important és participar, i els setanta alumnes de Cuina i Pastisseria van demostrar per què estan arribant al 100% d'alumnes amb ocupació quan finalitzen els mòduls formatius: tots els plats eren exquisits. Però va haver-hi un col·lectiu, el grup 3, que va destacar per damunt dels altres, alçant-se amb el primer premi.

Santiago Calvo ens resumix quins van ser les seues

06 Febrer 2006
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres