American School of valència: 25 anys de compromís educatiu

American School of valència: 25 anys de compromís educatiu

American School of valència: 25 anys de compromís educatiu

American School of Valencia.

L'American School of València (ASV) va ser fundat en 1980 amb la intenció de dotar a València d'un col·legi internacional, privat i bilingüe, basat en el sistema educatiu nord-americà. Des de llavors, han passat ja 25 anys i en este temps el centre, situat al costat de la urbanització Los Monasterios de Puçol, ha format i està formant a milers d'estudiants en la seua carrera cap a la universitat.

En un marc incomparable, l'American School of València es troba als peus de la Serra Calderona, i forma part de la xarxa de centres d'Espanya acreditats per la Middle States Association of Colleges and Schools.

En l'actualitat, el col·legi oferix el cicle complet del pla d'estudis (LOGSE) des dels 2 als 18 anys, i conduïx a l'obtenció tant de l'American High School diploma que correspon als títols oficials espanyols. El nombre d'alumnes en estos 25 anys ha augmentat considerablement, i actualment en el centre estudien al voltant de 750 xics i xiques distribuïts en els cicles de Nursery, PreSchool, Elementary i High School.

La consolidació del projecte educatiu ve avalada pels bons resultats acadèmics collits per les tretze promocions que ja han superat les proves de selectivitat, on han obtingut el 100% d'aprovats.

Una cosa en el que insistix el president del Consell d'Administració, Manuel Maestre: ''el col·legi té com a màxima principal el desenvolupament integral de la personalitat i de les capacitats creatives, tècniques i humanes. La tolerància, el respecte, l'amistat, la lleialtat i la solidaritat són valors bàsics en la formació que reben els estudiants des de xicotets''.

Per a dur a terme esta formació, l'American School of València compta amb un elenc professional internacional docent i no docent que ha sigut cuidadosament seleccionat per la direcció del centre.

Els alumnes aprenen i conviuen en ple contacte amb la naturalesa en un entorn que afavorix el desenvolupament de les seues capacitats tant creatives com humanes. En estos 25 anys, el centre ha consolidat la seua infraestructura. De la superfície total de 34.000 metres quadrats, està construït ja el 24% total d'esta superfície. Així, les zones de recreació i esportives són un dels baluards del centre. Els alumnes compten amb camps exteriors de futbol, de basquetbol, de volei i de futbet distribuïts en 3 patis així com un gran parc per als més menuts. A l'estiu, tots els estudiants disfruten d'una piscina a peu de la muntanya i una zona d'esplai de 2.000 metres quadrats.

Aguirre i Busto descobrixen placa.

Sense deixar de costat la modernitat, l'ASV compta amb els recursos idonis per a una formació d'avantguarda. En els últims anys s'han incorporat les tecnologies de la informació i totes les aules disposen almenys d'un ordinador i connexió de xarxa, a més de les dos sales d'ordinadors i la biblioteca, perfectament equipades amb uns 25 PC cada una.

Addicionalment, el centre oferix altres servicis útils per a les famílies com són les 15 rutes d'autobús que traslladen els alumnes de València i Castelló fins al col·legi i el servei de menjador contractat amb cuina pròpia.

Al juliol realitza els cursos d'estiu per a alumnes i estudiants externs al centre. Una manera didàctica i divertida de disfrutar del període estival en les instal·lacions del col·legi aprenent en anglés. A més, compta amb una associació d'antics alumnes que garantix el contacte amb el col·legi així com un punt de suport en la seua trajectòria professional i personal.

Més enllà de l'educació acadèmica, l'American School of València contempla en el seu programa amb diferents activitats extraescolars. Així per exemple, el programa FAST oferix una sèrie d'

06 Febrer 2006
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres