Nou judokes del Club Olímpic obtenen medalla en el provincial de judo

Nou judokes del Club Olímpic obtenen medalla en el provincial de judo

 

El Club Olímpic de Puçol ha aconseguit un rècord històric en l'últim Campionat Provincial de judo: els nou participants que es va presentar a la prova van aconseguir medalla en les distintes categories.

El 27 de gener, Alzira va acollir la primera prova puntuable del Campionat de València de judo. Durant els mesos de febrer i març es disputaran les altres tres proves que componen este campionat i que, en principi, es disputaran, a partir del 10 de febrer, en el poliesportiu de Picassent.

El Club Olímpic va participar en les tres categories que acollia esta primera prova: benjamí, aleví i infantil. I el que resulta més important per a potenciar este esport entre els jóvens de la població: els nou participants que van acudir a la cita van obtindre medalla.

En categoria benjamí: Román Pérez va obtindre plata, mentres que José Borrás, Francisco Lacal i Juan Carlos van obtindre bronze.

En la categoria aleví: Manuel Novella va aconseguir l'or, mentres que en la secció femenina, tant Claudia Arufe com Lydia Sirvent van aconseguir medalla de bronze.

Finalment, en la categoria infantil: José Cabot va guanyar la medalla de plata i Víctor de Nalda la de bronze.

És la primera vegada que un grup tan nombrós aconseguix pujar al pòdium, encara que el judo és l'especialitat de l'Olímpic, no en va en les mateixes dates el judoka Quique Lletrat, actual campió autonòmic, participava en el Campionat d'Espanya absolut, on no va poder passar del desé lloc, encara que considera que encara és prompte i que en pròximes edicions millorarà el seu rendiment.

Paral·lelament, l'estendard del club, Rover Portella, que ha sigut campió provincial, autonòmic i nacional en totes les categories per les quals ha passat, continua la seua preparació de cara a poder competir esta temporada formant part del selecció espanyola de judo.

09 Febrer 2007
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres