El Grup Ecologista de Puçol La Costera busca patrocinadors

El Grup Ecologista de Puçol La Costera busca patrocinadors

Tens un negoci a Puçol? Vols anunciar-te en cartells i en una pàgina web per un preu assequible? I a més a més et preocupa el medi ambient? Si és així, ara tens una oportunitat que no pots deixar passar: El Grup Ecologista de Puçol La Costera busca entitats col·laboradores que patrocinen les seues activitats. L'únic requisit que et cal és que el teu establiment respecte la natura.

Clíniques veterinàries, herboristeries, fruiteries, bars, restaurants, pubs, forns, gimnasos, tintoreries, papereries, videoclubs, perruqueries, tendes d'esport, de roba, de fotografies, de regals... Dóna igual quin siga el teu negoci sempre que respecte el medi ambient. Ara tens l'oportunitat de convertir-te en patrocinador del Grup Ecologista de Puçol La Costera i anunciar el teu establiment als cartells i a la futura pàgina web d'esta associació del nostre poble. I a més a més per un preu molt raonable: 100 euros a l'any. Menys de 9 euros al mes.

El G.E.P. La Costera realitza tots els mesos com a mínim una activitat relacionada amb el medi ambient que publicita amb cartells i a l'Emissora Municipal de Televisió: eixides de senderisme o de bicicleta de muntanya, esports d'aventura, conferències, jornades de neteja al Molí de Vent o al Parc Natural de La Costera, tallers escolars... A més a més, esta associació ecologista organitza conjuntament amb l'Ajuntament les Jornades Ecològiques de Puçol des de fa cinc anys i la Setmana de la Mobilitat Sostenible, que es celebra amb motiu del Dia Europeu Sense Cotxes. Per tant, les entitats col·laboradores del G.E.P. La Costera tenen publicitat assegurada durant tots els mesos de l'any.

A més a més, l'associació ecologista del nostre poble posarà en funcionament la seua pàgina web este mateix mes de febrer, on els internautes podran trobar informació puntual i actualitzada de les activitats de l'associació, a més a més de consells per a estalviar aigua i electricitat, reciclar... Així que els patrocinadors del G.E.P. La Costera també s'anunciaran a Internet, la xarxa de xarxes, amb la qual cosa els seus anuncis tindran un abast global.

Des de fa cinc anys el G.E.P. La Costera lluita per la defensa de la nostra natura i per conscienciar a la població de Puçol en valors mediambientals. Ara qualsevol negoci del nostre poble té l'oportunitat de convertir-se en el seu patrocinador i afegir-se a esta lluita que ens afecta a tots: la lluita pel medi ambient.

Si vols patrocinar al G.E.P. La Costera telefona al 679 908 238 (Miguel).

Informa: Miguel Crespo.

06 Febrer 2007
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres