Reinaugurat el Club de Conversació anglés-castellà amb 25 participants de 4 nacionalitats distintes

Reinaugurat el Club de Conversació anglés-castellà amb 25 participants de 4 nacionalitats distintes

Després de les vacacions, arriba la tornada al col·le i toca posar-se les piles per a aquells que volen aprendre idiomes. Per això, el Club de Conversació anglés-castellà ha représ la seua activitat: tots els dimarts en la Casa de Cultura a partir de les 19 hores. A que esperes per a participar?

Un total de 25 persones es van donar cita en la primera reunió del Club de Conversació anglés-castellà, entre elles, participants de Finlàndia, Anglaterra, Uruguai i Espanya. Un inici prometedor per a reactivar este club que va finalitzar la seua primera temporada el passat mes de juliol i que ha tornat a funcionar des del 24 de setembre.

La internacionalitat de la primera trobada es va produir gràcies a l'assistència de diversos integrants de l'església evangelista La Roca, procedents de Finlàndia i Uruguai, que acaben d'instal·lar-se a Puçol. Encara que les trobades no estan programats com una obligació, després de la primera cita, molts d'ells han manifestat la seua intenció d'acudir assíduament per a millorar el seu castellà.

De la mateixa manera, diversos professors britànics de Caxton College s'han compromés a participar setmanalment, a pesar de l'estrés que suposa sempre l'inici del curs escolar.

Pel que fa als espanyols, molts han repetit després de la bona experiència del curs passat, i açò els ha motivat per a llançar-se a parlar sense problemes, animant així als nous, que han conegut l'existència del Club gràcies a la difusió per les xarxes socials i per la pàgina web de l'Ajuntament de Puçol.

Per a aquells despistats que encara no ho sàpien, en uns dies es penjaran cartells en diferents locals públics de Puçol, recordant el dia i l'hora: els dimarts a partir de les 19 hores la cafeteria de la Casa de Cultura continuarà albergant l'hora dels idiomes.

Si vols més informació, contacta amb nosaltres a través de:

Informa: Susana Fernández Piqueras

mas-fotos_facebook

911-grupo-conversacion-2

 

27 Setembre 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres