Caixes-niu a La Costera: ajuda’ns a convertir este paratge natural en la llar de ferrerolets i totestius

Caixes-niu a La Costera: ajuda’ns a convertir este paratge natural en la llar de ferrerolets i totestius

El col·lectiu comarcal d’Acció Ecologista-Agró Horta Nord arranca la temporada 2013-2014 de voluntariats a La Costera de Puçol amb una activitat per a tota la família: la revisió de les caixes-niu per a ocells insectívors que els ecologistes col·locaren en 2011 en este paratge natural municipal. Com l’any passat, a més a més de revisar les caixes-niu, els voluntaris col·locaran nous refugis per a aus en esta muntanyeta de la Serra Calderona, que està baix la custòdia del territori d’AE-Agró.

Esta activitat, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Puçol, té com a objectiu facilitar la nidificació de ferrerolets (Parus caeruleus) i totestius (Parus major) a La Costera, però també la de primaveres (Parus ater) i capellanets (Parus cristatus), per a incrementar així la biodiversitat d’este paratge natural i controlar possibles plagues d’insectes, com per exemple la del cuc del pi.

El punt de trobada per als voluntaris és el dissabte 28 de setembre en l’oficina de Correus de Puçol (Avinguda Corts Valencianes, num. 1), a les 9.30 hores, on ens repartirem en cotxes per a pujar a La Costera.

Per a més informació, podeu telefonar al 691 077 424 o al 679 908 238.

Vine i ajuda’ns a convertir La Costera en la llar dels ferrerolets i els totestius!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ.

Informa: Miguel Crespo

877-cartel-cajas-nido

 

25 Setembre 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres