L'Antiga Muralla realitza la seua proclamació fallera en divendres 13 i amb la fallera major de groc

L'Antiga Muralla realitza la seua proclamació fallera en divendres 13 i amb la fallera major de groc

El divendres 13 i amb la fallera major de groc, l'Antiga Muralla es va atrevir a desafiar tots els “mals auguris” i va realitzar el seu acte de proclamació en l'Espai Jove. En el seu quint aniversari, la falla ja ha donat mostres de no témer a res i apostar per noves idees (com l'expo de cotxes antics en les festes). El seu president, Javi Rivera, ens relata com va ser la vetlada.

Estava esperant poder contar-lo tot: dia 13 i la fallera major de groc, d'ací la calor que vam passar per culpa del mal funcionament de l'aire condicionat de l'Espai Jove, més prompte nul funcionament.

Dit açò, l'acte començava més tard d'allò que s'ha previst, 15 minuts de cortesia: a les 19.15 s'iniciava el cercavila que, després de tirar la traca d'eixida, vam fer a peu cap a casa del president infantil, Marcos Martínez González.

Després d'agafar forces vam anar a per María José Clemente Montoro, fallera major infantil, i vam tornar a la zona del barri a per la nostra fallera major, María Almenara Ferrando.

Després de degustar tota la varietat de coques i tortas i ballar amb la xaranga, vam agafar la recta cap a l'Espai Jove, on tindria lloc l'acte protocol·lari i el sopar. A les 21.30 hores, puntuals, arribàvem els quatre representants i tots els fallers de l'Antiga Muralla, allí vam ser rebuts amb un castell de focs artificials.

Ja en l'interior, sonava El faller i calia fer l'entrada en comitiva cap a la mesa presidencial. Hora de sopar.

A les 23 hores érem cridats a l'escenari, era el moment d'encendre focus i patir el doble de calor. Només se sentia la veu del secretari, que anava conduint l'acte.

El primer a ser proclamat va ser el president infantil, seguit de fallera major infantil, fallera major i el president, Javier Rivera González, que era l'encarregat de firmar totes les actes de proclamació i la seua pròpia.

Visita de cortesia de les cinc falles restants i de la Junta Local Fallera de Puçol, acte que va finalitzar amb l'entrega de rams de flors a les falleres majors i l'Himne de la Comunitat Valenciana.

A eixes hores ja estàvem desitjant apagar focus i poder disfrutar de la discomòbil, que va posar el punt festiu a l'acte.

Sense més, la falla l'Antiga Muralla ja té proclamats als seus càrrecs per a les pròximes falles del 2014 durant les quals celebrarem els nostres primers cinc any de vida.

Informa: Javi Rivera
Fotos: Carla Alpuente

mas-fotos_facebook

878-antiga-muralla-2

 

20 Setembre 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres