Ja tenim totes les eixides a peu del Grup de Senderisme Puçol en esta nova temporada

Ja tenim totes les eixides a peu del Grup de Senderisme Puçol en esta nova temporada

La temporada que iniciem el dia 15 de setembre ve carregada amb noves propostes per a conéixer un poc més la diversitat orogràfica de la nostra Comunitat, que va des de la zona marítima de Llevant als accidentats entorns de monte de l'interior, on s'alcen escabroses serres, s'afonen profunds barrancs o s'obrin pas un nombrós contingent de rambles, rierols i rius camí del mar.

Si vols descobrir els paratges més bells del nostre entorn i si a més vols tornar a ala serenitat i el plaer que el caminar proporciona, no ho dubtes, acompanya'ns.

Quan es prepara una jornada senderista, cal conéixer que part de la senda recorrerem, si és en la seua totalitat o parcialment, així com la distància, el desnivell, el tipus de terreny, l'existència o no de fonts, la climatologia de la zona, l'estat de la senyalització…, comparat amb la nostra resistència física i coneixements del medi, farà que la nostra jornada no es convertisca en un patiment esgotador.

Hui en dia cada vegada són més els usuaris de la naturalesa que busquen la rapidesa de l'organització d'una eixida “organitzada”, on la senda ha passat a ser una instal·lació esportiva natural a ser considerat un recurs turístic de possible explotació, és per això que ens hem de plantejar més exigències i l'ús del medi per on transitem ja que la nostra instal·lació és canviant, oberta i requerix de preses de decisions que involucren constantment la seguretat del senderista.

En data hui, esta és la màxima que preval en el Grup de Senderisme Puçol i un servidor, com a coordinador del grup, intenta ruta a ruta conscienciar al grup perquè la jornada transcórrega exempta de qualsevol contratemps i al final de la mateixa el record siga aquella imatge gravada en la nostra retina o en la nostra càmera fotogràfica.

Per tot açò i per comptar amb un grup excepcional, anime a tots aquells amants de la naturalesa a què s'unisquen al nostre grup senderista per a recórrer junts les mil sendes i camins que s'obrin pas per les nostres terres, on cada una té la seua història, però només se la compten a  aquells que ho sàpien escoltar.

Esta nova temporada depararà noves rutes, en altres reprendrem sendes conegudes d'anteriors temporades, visitant La Calderona, la serra Espadà, el massís de Penyagolosa, la serra d'Aitana, l'Alt Maestrat… farem cima en el Puigcampana, admirarem la destresa dels pontoners pel sinuós traçat del Túria i caminarem per la sendera d'Aragó, sens dubte tota una oferit que no has de deixar escapar.

En el PDF adjunt teniu tots els detalls d'esta temporada 2013-2014.

+ Info:  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Informa: Paco Ramírez
Coordinador del Grup de Senderisme Puçol
logo_pdf Calendari del Grup de Senderisme Puçol 2013-14

846-grupo-senderismo-3


16 Setembre 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres