L'Ampli torna a compartir la seua música en les festes 2013

L'Ampli torna a compartir la seua música en les festes 2013

Les festes 2013 reanimen la tradició de portar diversos grups de l'Associació de l'Ampli als seus actes. Dilluns passat 2, els veïns de Puçol es van reunir en la plaça del País Valencià per a disfrutar de la música que van oferir tres grups de l'associació: Expected by Nobody, Cromañones i Hasta la Sacietat van ser els encarregats de tornar a encarnar a l'Ampli en estes festes.

Durant la nit del dilluns 2 de setembre, el rock es va viure de manera molt intensa en el poble. Després de diversos anys, s'ha instaurat de nou la bona tradició de deixar un buit als artistes de l'associació.

Les expectatives de l'Ampli no es poden comparar amb la realitat de la nit: molta més gent de l'esperada va acudir a la plaça per a disfrutar de la música. Assentats al voltant de la plaça o botant i animant davant de l'escenari, molts amics, familiars, veïns i turistes van saber traure-li partit a esta nit de rock.

Expected by Nobody, els quals ja havien actuat en el Dia de l'Ampli, a penes quinze dies abans en la platja, van ser els encarregats d'obrir la nit. Uns rostres nous que van enganxar el públic amb les seues versions Avenged Sevenfold o System of a Down. I és que, com a novells en l'associació, és diferent veure gent nova en els escenaris del poble, intentant fer-se un buit des de zero.

Estos van donar pas a Cromañones, grans veterans i experts a portar la marxa a qualsevol racó de Puçol. Recognoscibles pels seus riffs i les seues melodies desenfadades, estos experts van sonar d'una manera impecable, fent disfrutar a la gent de les seues cançons i el seu gran ritme.

Per a finalitzar, van pujar a l'escenari Hasta la Sacietat. Encara que jóvens en edat, estos xics ja porten un bon carregament de concerts i inclús gravacions en la seua esquena. Amb el seu rock espanyol, a cavall entre versions de grans grups com Mägo d'Oz o Barón Rojo i cançons pròpies, van donar un tancament magnífic a la nit.

Estos tres grups van quedar molt satisfets amb la vetlada. Per a ells, tornar a actuar en les festes de Puçol significa ser escoltats pels seus veïns. Escoltar els aplaudiments d'aquells que conviuen en els mateixos carrers, saber que molts dels presents van descobrir una faceta nova de cada artista sobre l'escenari, aconseguir que molts coneguts s'enamoraren de la música que van oferir…

I és que, no és això el que desitgen? Mostrar el seu treball, la seua creativitat, els seus ideals i la forma que tenen d'amar allò que els fa sentir vius. Compartir la passió per la música amb aquells que disfruten de les festes. Per descomptat, no hi ha millor forma de fer-lo que en una gran nit durant les festes populars.

Si tu eres un de què va viure la nit de rock i vols saber més dels grups que van actuar o dels molts altres que es troben inscrits en l'Associació de l'Ampli, visita estos llocs web (trobaràs enllaços a gravacions, fotos, notícies, enllaços a altres grups…):

https://www.facebook.com/expectedbynobodyofficial
https://www.facebook.com/hastalasaciedad?fref=ts
https://myspace.com/cromanyones
https://www.facebook.com/l.ampli.puzol?fref=ts

Informa: Victoria Sanchis

mas-fotos_facebook mas-fotos_facebook mas-fotos_facebook


838-hasta-la-saciedad-1

 

16 Setembre 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres