Si creus que la cultura ens farà lliures, és el moment de matricular-te en l'escola d'adults

Si creus que la cultura ens farà lliures, és el moment de matricular-te en l'escola d'adults

El dilluns 16 de setembre s'obri el termini d'inscripció per als alumnes ja matriculats el curs passat, i del 17 al 27 tens l'oportunitat d'inscriure't com nou alumne en l'Escola Permanent d'Adults (EPA) de Puçol: l'ocasió perfecta per a apostar per la formació i la cultura com a ferramentes per a lluitar contra la crisi.

Alfabetització, cultura general, graduat d'Educació Secundària Obligatòria, preparació per als enllustres superiors i mitjans, accés a la universitat per a majors de 25 anys, valencià en tots els nivells, castellà i valencià per a immigrants…

Quasi totes les opcions que pugues imaginar les tens este pròxim curs en l'EPA La Barraca, l'escola d'adults on apostar per la formació i la cultura és molt fàcil.

Si ja la coneixes i eres alumne del curs passat, basta amb què passes el dilluns 16 de setembre a renovar la teua matrícula, de 17 a 21 hores, en l'Espai Social La Barraca.

Si al contrari és la primera vegada que t'apuntes, pots inscriure't del 17 al 27 de setembre, en el mateix lloc i horari.

I si no ho tens clar, acosta't a informar-te. Segur que entre l'àmplia oferta de l'EPA trobes una oportunitat perfecta per a apostar per la cultura.

Informa: Sabín

849-cartel-vertical-epa

 

13 Setembre 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres