La brigada municipal d'obres també forma part de la festa

La brigada municipal d'obres també forma part de la festa

La brigada d'obres de Puçol, et sonen? Potser no li donem la importància que realment té, però són ells els que s'encarreguen de muntar escenaris, tallar el trànsit, posar plaques i netejar el poble que tan brut deixem després de les nits de festes. Són importants, no?

Els treballadors de la brigada d'obres van començar el seu treball el passat 22 d'agost, amb el muntatge de cadires per al Cabeçol i de l'escenari previ a la discomóvil del dissabte 24.

El seu treball no acaba fins al dia 10 de setembre, perquè són els encarregats que tot isca bé durant la setmana de les Festes Patronals i Populars de Puçol.

Condicionar el lloc on se celebren les paelles, tallar i obrir el pas del trànsit, netejar els carrers i muntar els escenaris són, entre moltes altres, la faena d'estos 17 treballadors durant la quinzena de festes.

Cada matinada, sobre les 3 hores, es posen mà a obra per a deixar tot com si res no haguera passat. Este treball ningú no ho veu, però és, potser, un dels més importants per al poble.

Com a novetat, enguany la ubicació de les paelles ha passat de l'entorn de la plaça del País Valencià a l'antic camp de futbol. "Per a nosaltres és millor, perquè tenim més lloc per a muntar l'escenari i sobretot més temps per a avançar faena", assegura Manuel Reis, l'encarregat de la brigada.

A més, este canvi de lloc per a celebrar la nit de paelles permet que la brigada no haja de treballar durant tota la matinada per a deixar lliure el pas, perquè les fogueres estaran situades en l'antic camp de futbol, la qual cosa permet realitzar el treball al matí següent.

Informa: Beatriz Rada

821-brigada-en-fiestas-2

 

02 Setembre 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres