Becaris de la Tourist Info: "Hem disfrutat i deprés dels nostres clients"

Luis Francisco Capilla, Melany Cicenia, Mª Angeles Andrés i Sara Cós, becaris amb la Dipu Et Beca, han realitzat diferents funcions en l'Oficina de Turisme de Puçol. Una d'elles i la més important, la de satisfer els turistes amb informació necessària.

S'ha rebut una gran varietat de turistes de diferents parts del món, dels quals destaquen de nacionalitat francesa, italiana, anglesa i argentina entre altres,però sobretot de nacionalitat espanyola. "Açò ens ha servit d'experiència a l'hora de posar en pràctica el nostre coneixement d'idiomes com els engonals i el francés. Hem brindat la informació necessària que requerien els turistes, per a satisfer les seues necessitats, conéixer el lloc i tots els voltants de la Comunitat Valenciana", assegura Luis Francisco Capilla.

En l'oficina disposaven de dos tipus d'enquestes de la Generalitat Valenciana, la primera es basa en la satisfacció del client com a usuaris de la platja i la segona tràfic sobre la informació de la procedència del turista i la qualificació del servici atés en la nostra oficina Tourist info. La finalitat d'estes enquestes és saber l'opinió dels nostres clients per a millorar el servici. A més de les funcions d'atenció a l'usuari també realitzem funcions administratives seguint les directrius de tècnic de turisme, Daniel Sebastià,i del coordinador de les Tourist Info, Javier Martínez.

L'oficina i les seues instal·lacions mostren un ambient agradable i preparat per al temps d'obertura de l'oficina de turisme en què han realitzat les pràctiques, oferint gran varietat de fullets per als turistes, per la qual cosa, tant com a clients i informadors turístics hem tingut una estada confortable.

Els becaris volen agrair l'atenció rebuda pels companys i treballadors de la zona de la platja, perquè tot estiguera del seu grat, sempre oferint la seua ajuda en qualsevol circumstància i esperen que cada vegada hi haja més visitants a la localitat de Puçol.

"Cal destacar que hem disfrutat molt amb els nostres clients, al mateix temps que hem deprés de cada u d'ells. Una de les satisfaccions és que sempre hem resolt els seus dubtes, preguntes o interessos amb grat i sense problemes", afirma Sara Cós.

Informa: Beatriz Rada

814-becarios-en-oficina-turismo-3

29 Agost 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres