Article de Pavalur-CCD del mes d'agost: "Males herbes"

Tal com contempla el Reglament de mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals tenen dret a publicar en la web municipal un article d'opinió sobre cada ple que es realitze i un altre de tema lliure cada mes. Este és el text enviat per Pavalur-CCD a l'agost, titulat "males herbes".

La jardinera lateral paral·lela al carril bici del Camí Mangraners i la rotonda del Col·legi Alfinach, han estat durant molts mesos sense labors de manteniment.

Havien crescut males herbes i s'havien secado moltes plantes aromàtiques.

Atenent les queixes presentades pels veïns de Puçol que viuen en les Urbanitzacions, una brigada municipal ha procedit a la seua neteja, retirant les males herbes i sanejant la vegetació existent.

No està altres que prenguen bona nota i realitzen estos treballs de forma sistemàtica i amb més freqüència.

Quant a la reposició de les plantes, ens han comunicat que es tindran en consideració per al pròxima tardor, quan es reposen en tot el municipi. 

Jardineres i rotonda sense males herbes, una actuació sense importància, però que millora la imatge del municipi.

 

Una opinió de Pavalur – CCD

La jardinera lateral paral·lela al carril bici del Camí Mangraners i la rotonda del Col·legi Alfinach, han estat durant molts mesos sense labors de manteniment.La jardinera lateral paral·lela al carril bici del Camí Mangraners i la rotonda del Col·legi Alfinach, han estat durant molts mesos sense labors de manteniment.
23 Agost 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres