El mercat d'estiu en la platja ha crescut de 20 a 144 parades

El mercat d'estiu en la platja ha crescut de 20 a 144 parades

En la platja de Puçol, durant els mesos de juliol i agost podem trobar en el mercat localitzat al carrer Riu Xúquer tot allò que necessitem per a la llar, alimentació, tèxtil, etc. És un servici més per a veïns i turistes que ja s'ha convertit en una cita obligada els dijous a la vesprada.

Al juliol va donar començament el mercat d'estiu de la platja de la nostra localitat, en el que cada any percebem un augment dels parades de venda fins a arribar als 144 que enguany componen el nostre mercat: 34 d'ells dedicades al sector de l'alimentació (fruites, hortalisses, embotits, fruites seques, pollastres torrats…) i 110 dedicades al sector tèxtil, sabateria, granadura, etc.

Des de fa set anys disfrutem d'este mercat, que es va iniciar tot just 20 parades i cada any ha anat creixent gràcies a la participació dels comerciants i dels propis ciutadans de la localitat.

Podrem trobar el mercat tots els dijous en el carrer Riu Xúquer, des de l'altura de la farmàcia fins arribar al barranc; donant començament a les 18 hores i finalitzant a les 22 hores, horari que ha beneficiat al manteniment d'este ja que, al ser vespertí, els visitants poden acudir sense problemes laborals i, a més, la calor és molt més suportable.

Este estiu, al principi el mercat estava destinat en una altra localització de la platja, però per petició dels veïns i dels comerciants es va traslladar al seu lloc de sempre. A principis d'agost van visitar el mercat l'alcaldessa, Merche Sanchis, i alguns membres de la corporació per a comprovar el desenrotllament del mateix, així com per a disfrutar d'un entre els veïns i realitzar algunes compres.

Jose María Esteve, regidor de mercats comenta: “Tenim un mercat que complementa perfectament els servicis i la qualitat de la nostra platja; esperem que ens visiten tant els veïns de la nostra platja com els del nucli urbà per a poder disfrutar de tot el que el nostre mercat ens oferix”.

Un servici per a tots els veïns de la població que vullguen disfrutar d'unes compres després d'una vesprada de platja i de tot el que esta els oferix en estos mesos d'estiu.

Informa: Carla Alpuente

783-mercado-playa-1


22 Agost 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres