Enguany, comença les festes disfrutant en parella: el dissabte 24, torneig de parxís

Enguany, comença les festes disfrutant en parella: el dissabte 24, torneig de parxís

Un torneig, 2 organitzadors, 4 patrocinadors, 5 euros, 32 taulers, 64 parelles, 2 premis i un sopar d'aixellet. Les festes d'enguany comencen amb la 5a edició del torneig de parxís, un joc que no exigix especials aptituds físiques ni intel·lectuals, simplement ganes de participar activament… i una parella per a poder inscriure's.

Va començar com una iniciativa modesta, però en a penes un lustre s'ha convertit en una cita obligada per als que veuen en les festes una oportunitat de passar-ho bé amb els amics, col·laborar i de pas, inclús hi ha possibilitat de guanyar un premi en metàl·lic.

En la seua quinta edició, el torneig de parxís se celebra enguany el dissabte 24 a les 18.30 hores en la plaça del País Valencià. Un total de 32 taulers esperen a les primeres 64 parelles que s'hagen inscrit, per rigorós orde de recepció de la sol·licitud, i que hagen aportat els 5 euros per parella. Només una condició cal respectar: un dels dos ha de ser major d'edat.

En principi havíem obert un termini d'inscripció en el Bar Ca El Rallat que finalitza el 21 d'agost, però com queda alguna vacant, hem ampliat el termini al propi dissabte 24, en la plaça, mitja hora abans de començar les partides”, apunta Sergio Ametlers, un dels festers organitzadors del torneig.

Sergio i Josué ja coneixien el concurs de parxís d'anys anteriors, quan van participar com a simples jugadors. Ja se sap, és un joc de parella. Però esta edició debuten des de l'altre costat del tauler, com a organitzadors i, per a completar el debut, serà també el primer acte de què es fan càrrec els festers.

No és fàcil aconseguir inscripcions a l'agost, perquè molta gent està de vacacions, però és encara més difícil aconseguir patrocinadors per a cobrir els gastos”, explica Josué Devís. “Amb els diners de les parelles paguem els taulers, les fitxes, els gobelets, el sopar d'aixellet per a tots els participants i també el material necessari per als jocs del dilluns 26, que farem el concurs de dòmino i de xinxàs”.

Per això, els festers agraïxen especialment la col·laboració del gimnàs Kodama, l'Hort de Santa Maria, els electrodomèstics Euronics i la cooperativa Copuzol, gràcies als quals es pot cobrir el cost d'ambdós tornejos…

Bo, gràcies a ells i als 5 euros de cada parella participant, encara que la major part d'eixa aportació és per als premos de les dos parelles que juguen la final.

I és que enguany les festes comencen amb jocs de parelles.

Informa: Sabín

793-cartel-torneo-parchis

 

22 Agost 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres