Novetats esportives que donaran molt de joc

Novetats esportives que donaran molt de joc

Un any més el poliesportiu de Puçol ens sorprén amb noves activitats de què podrem disfrutar durant tot el curs de les escoles esportives 2013-2014; activitats organitzades tant per a adults com per a xiquets, destinades a fomentar l'esport i l'activitat física durant totes les èpoques de l'any.

Cada any, sense deixar de costat les activitats proposades des de fa diversos cursos, el Poliesportiu Municipal introduïx en el programa d'activitats nous esports que possibiliten a tots aquells interessats en activitats físiques i esportives, un palmito d'opcions cada vegada més complet.

Ja coneixedors d'activitats veteranes en el centre esportiu de la localitat, com el basquetbol, handbol, gimnàstica rítmica, triatló, etc.; enguany junt amb les activitats incorporades el curs passat (hip-hop, gimnàstica abdominal, pilota valenciana, etc.), comptem amb esports poc comuns que segur donaran molt de joc.

El rugbi, una activitat que l'any passat es va donar a conéixer amb unes classes d'entrenaments gratuïtes que van tindre molt d'èxit: un esport per a fomentar la camaraderia i dirigit a totes les edats.

En l'àmbit de gimnàstica i manteniment físic, s'incorpora la novetat de gimnàstica energètica, dedicada a la respiració i la concentració de la nostra ment.

Com última novetat, s'incorpora en este curs el patinatge, que es practicarà en les pistes esportives exteriors, on el seu aprenentatge serà molt més senzill.

A més de les noves escoles, també comptem amb novetats dins de les activitats més conegudes: per exemple en el futbol sala, esport que, fins al moment, és un dels més sol·licitats i en el que compten amb el nombre més gran d'alumnes; per esta raó, enguany les inscripcions avancen l'edat dels alumnes fins als 4 anys.

En atletisme, per la gran quantitat de sol·licituds de matrícula, ha sigut necessària una ampliació de l'horari i del nombre alumnes, duplicant les hores de classe i ampliant el ràtio d'edats de 7 a 20 anys.

Finalment, novetat coneguda en el campus de natació d'este estiu, l'activitat de socorrisme i salvament, en el que es podran triar dos possibilitats referents a les classes: un dia a la setmana amb una hora i mitja d'entrenament, o dos dies a la setmana amb el mateix marge de temps.

Totes estes activitats es posaran en marxa a partir de l'1 d'octubre, on donarà començament el primer trimestre fins al mes de desembre, finalitzant el curs d'activitats en el mes de juny.

Moltes novetats en este nou curs amb les quals el poliesportiu tracta d'oferir l'esport indicat per a cada ciutadà. Tu ja has trobat el teu?

Informa: Carla Alpuente

logo_pdf Cursos de natació per a la temporda 2013-2014
logo_pdf Totes les escoles esportives del curs 2013-2014

784-gimnasia-ritmica-2


21 Agost 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres