Per a disfrutar a fons dels actes esportius, festius i solidaris no t'oblides d'inscriure't prèviament

Per a disfrutar a fons dels actes esportius, festius i solidaris no t'oblides d'inscriure't prèviament

Un any més, arriben les Festes Populars i Patronals del nostre poble i ho fan amb una gran varietat d'actes, com la Volta a peu, el campionat local de parxís, la cavalcada, nit de paelles i el sopar solidàri. Encara que la majoria són gratuïts, sí que és necessari formalitzar prèviament la inscripció per a poder disfrutar d'ells a límit.

Les festes de Puçol donen començament el dissabte 24 d'agost amb el campionat local de parxís. L'últim dia per a poder inscriure's en esta activitat és el 21 d'agost en el Bar Ca El Rallat (Plaça País Valencià). La inscripció és de 5 euros per parella, entre els components de la qual haurà d'haver-hi almenys una persona de 18 anys i una altra a partir de 16.

El divendres 30 d'agost ve completet d'activitats ja que se celebra la Volta a peu i la gran cavalcada. La inscripció per a participar en la prova esportiva és de 3 euros i es realitza a través de www.cronok30.com per als corredors d'altres poblacions; en el cas d'atletes locals, en les oficines del Poliesportiu Municipal.

Per a acabar la nit i disfrutar de la cavalcada que donarà pas a la nit de disfresses, el termini d'inscripció està obert del 19 al 28 d'agost en el Departament de Festes (Casa del Bou, junt amb l'edifici de l'ajuntament).

El dissabte 31 d'agost se celebra la tradicional nit de paelles, una bona idea per a començar amb bon peu el mes de setembre. El termini per a participar en este sopar està obert des del 19 fins al 29 d'agost en el Departament de Festes (Casa el Bou). Com és habitual en este sopar, l'ajuntament proporciona arròs, oli, llenya, aigua, taules, cadires i tovalles per a passar una gran nit amb familiars i amics.

El dijous 5 de setembre és el dia del sopar solidàri. La inscripció ha de realitzar-se, del 19 d'agost al 3 de setembre, en el Departament de Festes, de dilluns a divendres de 16 a 21 hores. Les taules estaran reservades a nom de la persona que fa la inscripció i, com en anys anteriors, l'ajuntament proporciona refrescos, aigua, vi, taules i cadires, tot l'imprescindible per a passar una agradable vetlada solidària.

Informa: Beatriz Abad

775-volta-a-peu-infantil-2

 

15 Agost 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres