Passar un estiu en forma

Passar un estiu en forma

Durant els mesos de juliol i agost en la platja de Puçol s'han programat una sèrie de classes impartides per professionals de l'esport dedicades a tots els ciutadans que estiguen interessats a practicar l'esport i no perdre el costum en els mesos de vacacions, d'una forma totalment gratuïta.

Des de la primera setmana de juliol fins a l'última d'agost, en la plaça Rosa dels Vents de la platja de la nostra localitat, podem trobar diferents activitats esportives basades en el relax, el cuidat del nostre físic i el seu propi manteniment.

Al llarg de tota la setmana es realitzen estes activitats distribuïdes en el matí i la vesprada. Podem trobar pels matins, a partir de les 9:30 hores, activitats com Tai-Chi (dilluns), Ioga (dimecres) i Pilates (divendres). A les vesprades, a partir de les 20:30 hores, de dilluns a dijous tenim aeròbic de manteniment i ritmes llatins  i els divendres, classe de zumba.

Els matins del dimecres i divendres, de 9:30 a 10:30 h, un grup de trenta dones acudix al costat de Patricia, professora de Pilates i altres especialitats en el Centre Esportiu Kodama, a relaxar-se i exercitar cos i ment.

És una de les activitats més demandades, al costat de les classes vespertines que es porten la palma per la quantitat d'aficionats a l'esport i veïns de la localitat i d'altres pobles que es traslladen la nostra població per a passar l'estiu.

Patricia, professora de Pilates, nos conta: “És un grup amb què treballem molt a gust, tractem de fomentar l'activitat i l'esport durant els mesos d'estiu i intentem animar la gent a què practique estes activitats”. A més, anima personalment a practicar el seu esport ja que este està fet per a qualsevol que ho vulga practicar “encara que en el meu grup, la totalitat d'alumnes són dones”.

Esta oportunitat que proporciona el centre esportiu i l'ajuntament va dedicada al benestar de tots els ciutadans, que tinguen l'oportunitat de practicar un poc d'esport i sobretot a potenciar les distintes activitats en els mesos d'estiu.

Informa: Carla Alpuente

782-Gimnasia-en-la-playa-de-Puol-4

13 Agost 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres