El Campus de natació, aquest any amb novetats

El Campus de natació, aquest any amb novetats

A punt de finalitzar, durant el mes de juliol s’ha organitzat a la piscina del poliesportiu de Puçol, un curset de natació amb una novetat en particular, deixant vigent el curset de natació base i l’Aquagym.

Des de l’1 de juliol, en el poliesportiu de la nostra localitat, s’han impartit classes de natació per a xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys, de dilluns a divendres amb una duració de 45 minuts (començant a les 9:15h).

Al mateix temps, mentre s’impartien les anteriors classes, des dels 15 anys fins l’edat de jubilació, els ciutadans de la localitat han pogut disfrutar del Aquagym, una activitat esportiva baix aigua que potencia i tonifica el treball muscular.

La novetat d’aquest any es el curset de Salvament i Socorrisme que s’ha posat en marxa amb un grup d’alumnes de 15 fins a 19 anys, en el que durant el mes de juliol es prepara als alumnes i al mes d’octubre es celebra una competició on es posarà a proba tot el que han aprés. Aquest curset se ha realitzat fora del recinte esportiu, en l’horari de 10 a 11 del matí.

En totalitat, aquest any s’ha contat amb quaranta-vuit xiquets i xiquetes, vint adults i vint alumnes en el curset de Aquagym d’edat variada. Aquests cursets s’ha previst posar-los en marxa també en hivern, a demés del pròxim estiu.

El objectiu d’aquestos cursets, és que practiquen exercici no molt pesat i divertit, que aprenguen a nadar i a defendre’s  en l’aigua i sobre tot, es un esport en el que no es potencia la agressivitat, es treballa en grup i en individual i pot practicar-lo qualsevol que necessite relaxar-se o vuiga aprendre alguna cosa nova.

Informa: Carla Alpuente

736-_campus_natacin_3

09 Agost 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres