El curs pràctic de curtmetratges s'acosta

El curs pràctic de curtmetratges s'acosta

A l'octubre es posa en marxa, de forma gratuïta, el “curs pràctic de curtmetratges” per a la introducció al món del cine en xicotetes dimensions. Este curs, impulsat per la Diputació de València i l'Ajuntament de Puçol, durarà dos setmanes i tindrà com a objectiu la realització d'un curt per part dels alumnes.

Si veus el teu futur assentat en una cadira de director de cine, esta és la teua oportunitat per a començar. El curs de cine s'impartirà de l'1 a l'11 d'octubre, els dimarts, dijous i divendres de les 18.00 a les 21.00.

Amb un total de 20 hores,  el curs tractarà d'una forma pràctica, els fonaments bàsics per a la realització d'un curtmetratge: preproducció, producció i postproducción. La programació de les classes anirà a càrrec de Faules Produccions Audiovisuals.

A més, després de la realització del curs, tindrà lloc el festival de curtmetratges Puçol XS, on els alumnes podran presentar els seus treballs, junt amb altres artistes del cel·luloide.

“La idea d'este curs és la d'acostar als més jóvens el món del cine i que, a més, participen en el festival Puçol XS”, explica José Luis Gómez, tècnic de joventut de l'Ajuntament de Puçol. I és que l'organització d'este curs està enfocada perquè tot el món puga accedir a ell.

Les inscripcions al concurs es poden realitzar en la web municipal www.puçol.es fins al 27 de setembre, però no vesprades molt perquè les places són limitades I s'estan esgotant! Si desitges més informació, escriu a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Informa: Victoria Sanchis

555-cartel-curso-cortos-1

29 Juliol 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres