Un minut de silenci per les víctimes de Santiago de Compostel·la

Un minut de silenci per les víctimes de Santiago de Compostel·la

L'Ajuntament de Puçol, a causa de la tragèdia ferroviària viscuda ahir a Santiago de Compostel·la, ha convocat un minut de silenci en memòria de tots els difunts en este accident.

A  este acte, convocat a les 12 en la porta de l'ajuntament del qual han format part l'alcaldessa i tota la corporació municipal, han volgut sumar-se, totes les treballadors de les dependències municipals de la localitat.

Esta tragèdia ocorreguda en el trajecte Madrid-Ferrol, deixant més de mig centenar de persones mortes i més de cent quaranta ferits ha tenyit de dolor la festa oficial del Dia de Galícia i ha ocasionat la suspensió de tota la programació i actes festius.

L'ajuntament de Puçol vol traslladar tots els familiars i amics de les mates un gran suport, unint-nos al dolor de tots ells.

Des de la nostra localitat, transmetre'ls fortalesa i les nostres cosolacions davant d'este esdeveniment tan increïble i demanar solidaritat cap als ferits que encara poden salvar-se.

En el nom de l'alcaldessa i de tota la Corporació municipal transmetre el nostre més sentit condol a tots els acostats de les víctimes, i sobretot, molt d'ànim.

Informa: Carla Alpuente
Fotos: Victoria Sanchis

 

755-minuto-silencio-2 

25 Juliol 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres