Un informe amb dades positives

Un informe amb dades positives

L'Agència de Col·locació de Puçol cada any realitza un informe amb les dades i percentatges més exactes respecte a la taxa de desocupació, de contractació i d'ofertes de treball que es produïxen o existixen en el municipi.

L'Agència de Col·locació té com a objectiu oferir a la població una base de dades en què les ofertes de treball vagen encaminades preferentment als desocupats de Puçol. En este últim trimestre, el nostre municipi ocupa la sèptima posició de vint-i-una localitats en el rànquing de desocupació de l'Oficina de SERVEF, la qual cosa indica que la nostra situació és més positiva que en mesos anteriors.

Des de l'agència, s'ha potenciat l'ocupació dels veïns de la nostra localitat i respon a tancament efectiu la quantitat de 33 usuaris per a 50 llocs de treballs disponibles; han sigut empleats més del 50% de les demandes per part de les empreses, que especifiquen a l'agència els detalls i matisos del perfil de treballador que busquen.

Des de l'ajuntament, a més, se subvencionen cursos per a completar totes les especificacions o requisits que l'agència demanda, augmentant la formació del ciutadà i les possibilitats de poder accedir a un treball en concret. El que pretenen amb açò és “adequar els cursos de formació a les necessitats que ens transmeten les empreses” explica Paz Carceller, regidor d'Ocupació.

Alguns dels cursos que s'han posat en marxa han sigut el carnet de manipulador d'aliments, de carretoner, de prevenció de riscos, orientació laboral, entre altres.

Durant dos anys consecutius, s'ha realitzat un curs de pintura i manteniment, impartit per professionals que actualment es troben en la desocupació, la qual cosa provoca l'ocupació durant un temps determinat de parats, i a més, als alumnes, se'ls recompensa amb una quantitat econòmica, equivalent a una beca de formació, per a potenciar el seu interés i motivar-los.

L'Agència de Col·locació té un objectiu clar, continuar treballant per a ajudar els ciutadans de la nostra localitat.

Informa: Carla Alpuente
Fotos: Sabín y Victoria Sanchis 

709-informe-agencia-2

24 Juliol 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres