El Partit Popular de Puçol s'enganya a si mateix

El Partit Popular de Puçol s'enganya a si mateix

El ple del 26 de març del 2012 va modificar el Reglament de Mitjans de Comunicació Local, aprovat en 2008, per a permetre la publicació d'un article mensual en la web municipal als partits polítics que es van presentar a les eleccions municipals i no van aconseguir representació en l'ajuntament. Este és el text Esquerra Unida del mes de juny, titulat “El Partit Popular de Puçol s'enganya a si mateix”.

Recorde una conversació privada amb un regidor del PP abans de començar les obres, en la qual vaig fer una pregunta amb mala intenció “de veritat penses que el camí la mar estarà acabat abans de l'estiu?” Em va contestar: “Sí Roberto, l'empresa m'ho assegura i no tinc per què desconfiar”. Jo si desconfiava, perquè sé quelcom d'obres; les obres es compliquen i retarden.

Estem a juliol i el camí de la mar és un infern, ja no treballa ni més ni menys que un home del poble, a la resta els van contractar per a fer el treball dur de veritat, llavar la cara del PP i callar la boca de la resta de partits. Ja ningú pot dir que el PP i esta empresa no han portat treball al poble, gràcies. El camí està a mitges o pitjor, només esperem que les presses no ocasionen errors o males actuacions per part de l'empresa i les pressions externes. Senyors, si han ficat la pota, carreguen amb l'error però no intenten accelerar les coses, perquè les presses són males conselleres i a més sempre les paga el poble.

Deixen que l'empresa porte el seu ritme encara que siga lent, la gent anirà a la platja igual, les molèsties les van provocar vostés i la seua pressa per començar; quan tant de temps s'havia perdut per culpa de la seua volguda diputació i el seu retard en el pagament de l'obra, retard malintencionat i de colors.  Podien esperar uns mesos més i començar l'obra A l'Octubre, no passa res, els donaria temps de fer-se fotos i d'eixir en els periòdics a tot color com a vostés els agrada, amb la seua gent de confiança(imputada o no).

ATENCIÓ PREGUNTA: Per què enguany només hi ha dos barres autoritzades en les festes i casualment 7 de setembre i festers 2013? És que l'alcohol que venen estes barres no altera l'orde i la resta sí? Les altres associacions no tenen dret a finançar-se com estes dos? Estes són més afins al clero i al poder establit i per tant obtenen més prebendes que la resta? Potser estes associacions festeres no obtenen més finançament de l'ajuntament que la resta? Algú contestarà a estes preguntes? Creu el Partit Popular que el ciutadà és panoli? No creiem… que conteste ningú.

Bo, ho deixem per este mes per a continuar el següent, gràcies per la seua atenció i fins prompte. Recordeu sempre estem ací encara que se'ns veja poc.

Una opinió d'Esquerra Unida

 

24 Juliol 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres