La penya El Barranquet tanca els seus actes taurins amb bona presència d'aficionats

La penya El Barranquet tanca els seus actes taurins amb bona presència d'aficionats

Dissabte passat 13 de juliol, es va celebrar el bou d'Idelfonso Fierro a càrrec de la Peña Barranquet, la qual s'ha ocupat d'organitzar el programa taurí d'esta barriada de Puçol durant els últims dos anys.

S'esperava amb cert interés, a pesar que segons el programa, per a este segon dia del barri Idelfonso Ferro, la penya El Barranquet, organitzadora dels actes taurins, no tenia previst, per no haver-ho adquirit, cap bou salvatge per a tal festeig. Esta circumstància no va influir massa en l'assistència d'aficionats, encara que va acudir un número menor que el dissabte anterior.

Eixa assistència d'aficionats i l'interés despertat era degut al fet que s'anunciava un especial a càrrec d'una de les ramaderies amb més solera dins de les ramaderies de la Comunitat Valenciana, com és la de Germà Vidal de Cabales(Castelló).

Tal com s'esperava, la vesprada va resultar entretinguda i emocionant, si es jutja pel joc de la majoria de les caps exhibides, sent algunes d'elles ovacionades en el moment de ser tancades.

La vesprada es va completar amb la solta del bou de nom Caramelo i l'embolada de la vaca Cuatrera, ambdós del mateix ramader castellonenc. Esta vaca va ser embolada per la quadrilla Emboladors de l'Art, sent Santiago Quirantes el tallador de la corda.

A la nit, abans de la primera embolada, es va soltar una vaca de la ramaderia d'la Rosta.

El torn d'embolades es va obrir amb la del bou de nom Abejón, embolat per Ximo i Xato, sent José J. Romeua el tallador de la corda.

En segon lloc, es va embolar al bou de  nom Jardinero, propietat igual que l'anterior, de Germà Vidal. A este bou li va tallar la corda el membre de la penya Fran Durbá, després de ser embolat per Emboladors de l'Art.

Va tancar el torn d'embolades, en tercer lloc, el bou de nom Rumboso, propietat del ramader d'Almassora, La Rosta, a qui li va tallar la corda Mario González, sent novament la quadrilla d'emboladores de Ximo i Xato, els encarregats d'este menester.

Com a resum final, felicitar des d'estes esbosses a esta penya i animar-los de cara a l'any pròxim, ja que gràcies a ells, per segon any consecutiu, estan realitzant una labor amb esforç, il·lusió i entusiasme en una zona de Puçol, on no és gens fàcil confeccionar un programa taurí com han dut a terme en estos dos últims anys. Enhorabona.

Informa: Salva Almenara Marsaga

Fotos: Enrique Ávila

 

745-cronica-fierro-2

24 Juliol 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres