La seguretat dels camps pot millorar

La seguretat dels camps pot millorar

Després dels robatoris succeïts en els últims mesos en els camps dels agricultors de la nostra localitat, i en general, en totes les localitats de la Comunitat Valenciana, s'ha acordat facilitar l'imprés elaborat per la Guàrdia Civil per a tramitar el procés de denúncia davant dels robatoris patits.

En el Consell Agrari celebrat en el mes de març, la Federació Valenciana de Municipis i Províncies va arribar a un acord amb la Guàrdia Civil, després de la preocupació dels agricultors enfront dels robatoris que estaven patint durant mesos en els seus camps.

En este acord, recolzat per totes les institucions que integren el Grup de Treball de Seguretat en l'Àmbit Rural, es va remetre a cada ajuntament de la Comunitat Valenciana un imprés elaborat per la Guàrdia Civil que facilita als agricultors la formulació de denúncies en el cas d'haver patit un robatori.

En la nostra localitat, trobem este imprés a disposició de tots aquells afectats i interessats en l'OAC  (en el registre general de ajuntament) on el ciutadà rep l'ajuda que necessite per a omplir el formulari de denúncia.

Este formulari haurà d'entregar-se, una vegada omplit, davant del quarter de la Guàrdia Civil de Puçol.

La finalitat de tot açò és que la seguretat en les propietats agràries dels nostres agricultors quede totalment assegurada ja que açò facilita el procés de denúncia i a més permet l'especificació del material que desapareix i detallar tot allò que necessite.

Davant d'açò, Paqui Rajadell, secretària del Consell Agrari, suggerix que “és interessant que els agricultors facen un inventari dels ensers i apers que tenen en el camp”, ja que en el cas que desapareguen maquinàries menors o altres objectes que no siguen fàcils d'identificar el seu propietari, és convenient tindre fotografies, números de bastidor, etc.; per a poder descriure i reconéixer els béns sostrets en el cas de ser trobats.

Informa: Carla Alpuente
Fotos: Victoria Sanchis 

 

747-seguridad-campos-6

22 Juliol 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres