El gran èxit del Campus de futbol sala

El gran èxit del Campus de futbol sala

És el campus que més varietat d'esports conté i el més durador. Allunyant-se dels altres campus, el de futbol sala triomfa este estiu. Amb més de 100 alumnes, el campus s'estendrà durant tot el mes d'agost, ja que els xiquets i xiquetes el demanen entusiasmats.

Rubén Molero, coordinador del campus i entrenador dels equips de l'Escola de Futbol Sala, ens compte com és un dia en el Campus de futbol sala. Sens dubte, és una labor complicada la d'organitzar a més de 100 jóvens inquiets, per això Rubén afirma que: "açò seria impossible sense Rafa Gandia i Fernando, els encarregats de l'àrea esportiva".

Tots els matins, es congreguen en el poliesportiu tots els alumnes d'este campus. Estos estan dividits en set grups, des dels 6 anys fins als 16. Per a poder organitzar a tots estos grups, el campus compta amb 10 monitors titulats en futbol sala. Els xavals practiquen les distintes disciplines durant el matí i, a última hora, s'apeguen un capbussó en la piscina municipal.

A més, no tot és esport, durant la setmana de Sant Fermí, els alumnes van portar diverses carretons, es van vestir de blanc i roig, i van realitzar un tancament improvisat.

"No sols fan futbol sala, practiquen tots els esports possibles", diu Rubén. I açò és més que cert; els alumnes juguen al pàdel, al tenis, al frontó, fan proves d'atletisme, juguen al futbol i a la petanca... Sense oblidar els partits de futbol sala. Esta iniciativa ix de la idea que tots els xiquets i xiquetes proven esports que no hagen experimentat mai i milloren les seues capacitats en aquells que ja han provat.

Al finalitzar este campus, els jóvens que participen per primera vegada en ell, tornen a presentar-se en el poliesportiu al setembre, per a apuntar-se al curs de l'escola de futbol sala. " Als xiquets els encanta, inclús hi ha un grup de xavals que vénen des del Port de Sagunt des de fa tres anys", ens compte Rubén orgullós.

La varietat del campus i la gran quantitat de companys amb què compartir estos mesos de juliol i agost, fa del campus de futbol sala, una experiència única per a l'estiu.

 

Informa: Victoria Sanchis
Fotos: Beatriz Abad i Carla Alpont

mas-fotos_facebook

737-campus-futbol-sala-2

19 Juliol 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres