Els primers passos del pressupost 2014

Els primers passos del pressupost 2014

Enguany l'ajuntament ha decidit agafar el bou per les banyes i començar amb el pressupost de l'any que ve en el mes de juliol amb l'objectiu que, amb la col·laboració de cada àrea de l'ajuntament, el pressupost entre en vigor al gener del 2014.

L'Ajuntament de Puçol, com a mesura preventiva a trobar-se amb un cúmul de treball amb l'arribada del pressupost 2014, decidix involucrar-se, junt amb totes les àrees, en un pla d'organització que permetrà arreplegar tota la informació necessària per al 15 de setembre.

Este pla comença amb les indicacions per part de l'àrea d'intervenció en què s'indiquen com han d'elaborar el pressupost en cada Unitat Orgànica.

S'organitzaran reunions amb l'interventor, en les que s'aclariran gastos i inversions (elaborades entre cada responsable de cada àrea i el seu propi regidor) i finalment es recopilarà tota la informació abans de la data límit al setembre per a, posteriorment, crear un projecte elaborat del pressupost i un ple Al Novembre.

Cada sector de l'ajuntament s'encarregarà de proporcionar una porció del seu pastís per a poder crear conjuntament el pressupost aproximat de 15 milions d'euros per a l'any que ve.

Manolo Claramunt, Interventor de l'Ajuntament, explica: “El pressupost depén de les condicions de treball i del volum de facturació de l'ajuntament; una part important d'este pressupost va destinada a gastos interns que hem de tindre en compte”.

Esta iniciativa ens mostra el nivell de compromís i d'organització que l'ajuntament vol mostrar als ciutadans, una iniciativa “que complisca les 3 regles fiscals més importants: estabilitat pressupostària, regla del gasto i el límit de deute públic” – declarava l'interventor - i que donarà bons resultats.

Informa: Carla Alpuente
Fotos: Victoria Sanchis 

 

721-presupuesto-2014-2

19 Juliol 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres