Els tres nivells de superació: comencen els cursos de Triatlò

Els tres nivells de superació: comencen els cursos de Triatlò

Durant el mes de juliol, el Poliesportiu de Puçol oferix cursos de Triatlò per a xics i xiques interessats a realitzar esports en la naturalesa. L'horari és de dilluns a divendres de 9 a 13 hores, on realitzen activitats amb les quals aprenen valors com l'esforç, la solidaritat i el compañerisme.

Una vegada més, el Poliesportiu de Puçol ofereix cursos de triatlò per a xiquets i xiquetes des de l'1 de juliol fins al 26 del mateix mes i què millor manera que divertir-se practicant este esport.

L'horari és, igual que altres cursos, de 9 a 13 hores i el plà d'activitats és el següent: de 9 a 10 és l'hora reservada per a la piscina, moment en què realitzen diverses modalitats de natació i, tot seguit, continuen amb l'atletisme de 10 a 11 . No obstant, de dilluns a dimecres tenen eixida amb bici de 11.30 a 13 hores on aprenen habilitats mecàniques i de conducció.

Totes les activitats estan enfocades al Triatlò (natació, ciclisme i carrera a peu) però, per a fer-ho més divertit i entretingut, realitzen jocs de taula, senderisme, orientació i moltes altres activitats que fan que este curs siga més amé.

Amb tots estos exercicis els xicots adquirixen valors com l'esforç i la camaraderia comptant sempre amb l'ajuda de Vicente i Inés, els seus monitors, els quals els donen el suport suficient perquè seguisquen avant.

Alternar l'esport amb la naturalesa és el millor mig per a passar-ho genial este estiu, vine i Divertix-te!

Informa: Beatriz Abad

mas-fotos_facebook

738-Campus-de-triatln-6

18 Juliol 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres