Els xiquets es divertixen i aprenen en l'Escola d'estiu de Chiripiorca

Els xiquets es divertixen i aprenen en l'Escola d'estiu de Chiripiorca

Dilluns passat dia 24 de juny, donava començament l'Escola d'estiu organitzada per l'empresa Chiripiorca, brindant-los als alumnes l'oportunitat de realitzar tot tipus d'activitats i jocs que els ajuden a desenvolupar les seues idees, aprendre, disfrutar i el que és més important, conviure i conéixer nous amics.

Amb l'arribada de les vacacions d'estiu, l'empresa Chiripiorca organitza durant aproximadament un mes, l'Escola d'estiu.

Este campus, en el que es realitzen tot tipus d'activitats lúdiques i esportives, es troba en el Poliesportiu de Puçol de 9 a 14 hores i aquells que ho desitgen poden disposar també de servici de menjador.

Els alumnes realitzen diverses activitats: futbol, basquetbol, tenis, ball, tallers, jocs tradicionals... L'objectiu és aprendre a través del joc i  desenvolupar la seua personalitat, perquè açò contribuïx que els alumnes tinguen autoconfiança i incremente la seua motivació per aprendre.

Per a poder dur a terme totes estes activitats, enguany l'Escola d'estiu compta amb l'ajuda i el suport de monitors com Aroa i Cristina, per als xicotets, i  Ángel i Juan dels majors.

Amb aquesta programació, s'intenta augmentar la participació i transmetre una sèrie de continguts i valors primordials per mitjà d'activitats perquè els alumnes aprenguen divertint-se.

Informa: Beatriz Abad

mas-fotos_facebook

734-Escuela-de-verano-de-chiripiorca-2

17 Juliol 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres