Desocupats empleats per a la neteja de Puçol

Desocupats empleats per a la neteja de Puçol

L'Ajuntament de Puçol i el Ministeri de Treball posa en marxa una vegada més, l'ajuda d'ocupació agrari per a desocupats els mesos de juliol, agost i setembre. Amb el projecte en marxa, es faran labors de neteja del terme de Puçol com el barranc o la costanera.

Els mesos de juliol, agost i setembre, 114 desocupats treballen durant un mes en labors de manteniment i neteja de Puçol. Esta ajuda va a càrrec de l'Ajuntament de Puçol, que ha aportat 16000 euros per a material i uniformes, entre altres gastos, i del Ministeri de Treball, amb 150000 euros que aporta per a cobrir la mà d'obra.

Els desocupats que obtenen el lloc, tenen la missió de mantindre al dia les infraestructures del poble i cuidar el nostre medioambiente netejant els marges dels camins, tractant els muretes laterals, cuidant el nostre paratge natural La Costanera i realitzant treballs de jardineria en el polígon industrial.

A més, es neteja exhaustivament el barranc, el qual cal mantindre net de vegetació i residus deixats per gent irresponsable. Gràcies a açò, en les pròximes temporades de pluges, els veïns del poble puguen estar segurs i fora de risc d'inundacions. Esta labor es realitza en tres torns i es du a terme més d'una vegada a l'any.

Els desocupats que hagen treballat en el Sistema Especial d'Agricultura un mínim de tres mesos, ara poden sol·licitar un lloc per a treballar durant el mes de setembre, ja que encara queden places disponibles. L'Agència de Col·locació de l'Espai Social Martinez Coll està disponible perquè tot aquell que complisca els requisits, puga informar-se i apuntar-se.

Informa: Victoria Sanchis

mas-fotos_facebook

741-brigada-limpieza-2

17 Juliol 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres