Article del Partit Popular del mes de juny: “No hi ha dos sense tres”.

Article del Partit Popular del mes de juny: “No hi ha dos sense tres”.

Tal com contempla el Reglament de mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals tenen dret a publicar en la web municipal un article d'opinió sobre cada ple que es realitze i un altre de tema lliure cada mes. Este és el text enviat pel Partit Popular al juny, titulat “No hi ha dos sense tres”.

Comença el tercer any d'esta legislatura política. Una legislatura que iniciem els municipis amb un infinitat de problemes. El principal: afrontar l'herència d'un govern socialista que en compte de donar la cara a la realitat va mentir amb els brots verds i ens va dir que l'estat financer de la banca espanyola era molt saludable; en fi, un govern que -entre altres coses- va triturar el Pacte de Toledo deixant el suport dels pensionistes pendents d'un fil. I clar, hi havia i cal continuar prenent mesures, i dures.

I els governs locals no escapem a eixa realitat; els ajustos del govern central i dels governs autonòmics estan fent que els destrets es patisquen també en els pobles. Així i tot, en estos durs moments, des del govern de Puçol (PP/Pavalur), podem dir que estem complint amb la labor encomanada.

En les tres grans àrees del nostre ajuntament estem traient avant la majoria de projectes i actuacions i, encara que immersos en retallades necessaries, veiem complits els nostres objectius apel·lant al criteri, al bon fer i a la responsabilitat.

En l'Àrea Econòmica i d'Hisenda, estem complint la Llei d'estabilitat pressupostària adequant-nos a les exigències del pagament a proveïdors en el temps establit, gestionem els recursos propis amb el millor dels criteris, firmem convenis amb empreses en matèria d'ocupació, no hem apujat el tipus dels impostos i taxes municipals i estem readequant el personal per a un major i millor funcionament dels departaments.

En Benestar Social, encara que el manteniment de totes les subvencions es fa molt complicat, no s'han vist afectades les d'àmbit social i assistencial, complint amb aquelles necessitats que la situació actual requerix. Així mateix en cultura i esports continuem prestant i augmentant servicis.

En Obres Públiques i Urbanisme, les últimes actuacions en el Caminàs, la complexa obra del Camí la Mar i les imminents actuacions en el Camí de Llíria i Mangraners centren les nostres expectatives a curt termini.

I mentrestant, pul·lulant per ací, els tres partits que conformen l'oposició, o, tal vegada són només dos? Tres partits que caminen perduts en la fantasia de la política nacional; i altres tres a l'espera de les pròximes eleccions municipals, (UpyD, Esquerra Unida i algun independent?).

Però dins de la connotació del TRES, encara que són moltes més, en el Partit Popular ens centrem i ens sentim molt satisfets amb:

—El treball que fem.

—La il·lusió per fer coses noves.

—El sentit comú i el criteri per a fer-les.

I tot, a pesar de tres obstacles: la greu crisi, la incomprensió d'alguns i els assetjaments dels escrachers.

Per cert, per a finalitzar un altre tres: les TRES banderes que ondegen en la nostra platja.

Una opinió del Partit Popular

722-logo_partido_popular

16 Juliol 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres