Article del PSOE del mes de juny: “Dos anys de govern municipal del PP”

Article del PSOE del mes de juny: “Dos anys de govern municipal del PP”

Tal com contempla el Reglament de mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals tenen dret a publicar en la web municipal un article d'opinió sobre cada ple que es realitze i un altre de tema lliure cada mes. Este és el text enviat pel PSOE en el mes de juny, titulat: “Dos anys de govern municipal del PP”.

A costa de l'erari públic, l'estabilitat del govern municipal del Partit Popular/Pavalur té un preu res menyspreable: UN MILIÓ D'EUROS. Si, no s'estranyen vostés, un milió d'euros rebrà Pavalur durant esta legislatura (2011-2015) per votar amb el Partit Popular i mantindre'l en el poder municipal; de moment ja portem 540.000 €.

Pactada l'estabilitat, el govern municipal popular es dedica a dur a terme un seguidisme polític, que no és una altra cosa que regir-se pels dictats i mandats del Sr. Rajoy i del Sr. Fabra, i que a nivell local suposen menys ingressos tant per part de l'Estat com de la Generalitat, menor nombre de programes per a formació i ocupació, retallades en partides de benestar social, retallades en les subvencions a col·lectius esportius, culturals i socials, pujada d'impostos i mínima inversió per falta de dotació pressupostària, que es traduïx en una paralització dels servicis i de l'atenció que el ciutadà de Puçol mereix.

“DESGRACIADAMENT ESTEM MOLT PITJOR”

I per a donar-nos compte dels seus incompliments i mentides, basta de fer una ullada al programa electoral que van presentar i la realitat de les seues accions:

La nostra prioritat és la creació d'ocupació i dinamitzarem l'economia per a crear-lo: més desocupació.

Reduirem el deute municipal: ha augmentat.

Subvencionarem els llibres de text en col·legis públics i concertats: han rebaixat la quantitat de 120.000€  a 10.000€.

Retallarem els gastos en publicitat: han augmentat.

Durem a terme la construcció de La Casa de la Música per fases: ??

Dimensionarem la TV Local: tancament de la televisió.

Vivendes de Protecció Oficial: res més es va saber de les 500 vivendes.

Durem a terme programes de formació i ocupació a través del SERVEF per a jóvens: eliminats.

Finalment, volem manifestar la nostra satisfacció per l'execució del projecte del Camí La Mar, conseqüència de l'acord del ple en 2009 a proposta del PSOE i Acord d'Esquerres, i aprovat per unanimitat de tots els grups polítics, atenent a allò que s'ha proposat pel Pla Confiança de la Generalitat Valenciana i que havia d'estar executat abans de març del 2011.

VAL MÉS TARD QUE MAI!

Una opinió del Grup Municipal Socialista

700-logo_psoe

16 Juliol 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres