Aprendre a conviure i respectar-se, el gran objectiu dels cursos d'estiu del poliesportiu

Aprendre a conviure i respectar-se, el gran objectiu dels cursos d'estiu del poliesportiu

Este estiu, durant el mes de juliol, el Poliesportiu de Puçol compta amb la realització de diversos campus esportius en què poden participar tot el món interessat. A este treball s'afig el gran suport de monitors com Rubén, Kiko i Sali, junt amb Rafa Gandía, en estos moments l'encarregat del poliesportiu, els que amb el seu esforç tracten que estan activitats siguen didàctiques i divertides.

Gràcies a les seues instal·lacions, el poliesportiu organitza tots els anys una sèrie de cursos i activitats que poden disfrutar tant adults com els més menuts des de l'1 de juliol fins a aproximadament a final de mes.

El tema dels campus és molt variat, podem trobar tant campus de futbol sala, handbol, triatló i entre altres activitats, l'Escola d'Estiu i l'Associació de Discapacitats de Puçol (ADIS). Tots estos campus tenen un horari de 9 a 13 hores, i entre les moltes activitats que es realitzen es troba el temps de piscina de 11.30 a 13.

A més d'estos els campus d'estiu, es va realitzar un de tecnificació de bàsquet durant l'última setmana de juny al matí i un altre la primera setmana de juliol a la vesprada.

En el cas de gimnàstica rítmica l'horari és distint, treballen de 10 a 12 hores i disfruten d'una hora de piscina. “En un primer moment el campus de gimnàstica rítmica es realitzava en l'institut de Puçol, però per una sèrie d'inconvenients han hagut de traslladar-se a les instal·lacions del nostre centre esportiu”, informa Rafa Gandía.

Altres de les activitats que es duen a terme en este centre són els cursos de pàdel i tenis que es duen a terme del 2 al 30 de juliol, els dimarts i dijous de 18 a 21 hores. No obstant, també s'impartixen cursos de piscina en el mes de juliol (de dilluns a divendres) i per als cursos del mes d'agost ja comencen les llistes per a inscriure's.

Per a poder portar avant totes estes activitats que en alguns dies convoquen fins a 400 usuaris entre el pavelló cobert, les pistes i la piscina, totes estes activitats compten amb l'ajuda i el suport de l'auxiliar Rubén, del tècnic esportiu Kiko, del becari esportiu Sali i de Rafa, que assumix les funcions d'encarregat del poliesportiu.

I tot amb un objectiu final que sintetitza l'encarregat: “El poliesportiu és un centre esportiu on no sols es disfruta de les seues instal·lacions sinó que s'aprenen valors esportius, un lloc on tot el món aprén a conviure amb tots i a respectar-se”.

Informa: Beatriz Abad
Fotos: Victoria Sanchis

mas-fotos_facebook

732-rafa_gandia-y-beatriz_abad

 

14 Juliol 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres