El “Notícies de Puçol” de l'estiu ja està disponible en Internet i el 15 de juliol, en paper, en els punts habituals

El “Notícies de Puçol” de l'estiu ja està disponible en Internet i el 15 de juliol, en paper, en els punts habituals

El número 142 del periòdic Notícies de Puçol es distribuïx en paper el dilluns 15 de juliol i inclou entre els seus articles la portada dedicada a la platja, la programació completa de les activitats de l'estiu o un article sobre les activitats solidàries de l'institut. A més, el pòster està dedicat al Dia de Portes Obertes de la Costera. Com és habitual uns dies abans ja pots llegir-lo en la pàgina web municipal i el Facebook És Puçol.

Tres banderes que reconeixen la qualitat de l'arena, l'aigua i els servicis de la platja de Puçol: Blau, Q de qualitat turística i Qualitur. Les tres són protagonistes un any més de la portada del periòdic de juny-juliol, l'especial de l'estiu. Encara que no són les úniques que ondegen a l'estiu, ja que el bon temps també està permetent que lluïsca la bandera verda… tasca que va a càrrec de l'intens servici de socorrisme i vigilància que es prolonga del 29 de juny a principis de setembre.

El pòster està dedicat en este número a la jornada en què pares i fills van poder disfrutar de les instal·lacions del Paratge Natural Municipal la Costera: un dia que va servir per a comprovar les múltiples possibilitats educatives i d'oci de l'aula natura, els horts d'oci, les exposicions fotogràfiques, els tallers pràctics, les distintes sendes per la muntanya i, en un futur, l'alberg municipal.

Com és habitual, el periòdic arreplega algunes notícies que s'han publicat al llarg d'estes últimes sis setmanes en la pàgina web municipal i en les xarxes socials, alhora que inclou avanços dels esdeveniments que seran notícia durant l'estiu, fonamentalment les festes de la platja. I, per descomptat, les opinions dels grups polítics municipals.

La pròxima cita del Notícies de Puçol serà a finals d'agost i inclourà, entre altres informacions, la programació d'actes de les festes de setembre.

De moment, si no vols esperar a l'edició en paper, ja pots llegir a pantalla completa el número d'estiu, tant en el teu ordinador, com tablet o mòbil, en la pàgina web municipal o en Facebook. Tu tries.

Informa: Sabín

Notícies de Puçol num. 142: juny - juliol 2013

Per a llegir-ho a pantalla completa, fes clic ací


740-playa-bandera-verde-1

 

13 Juliol 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres