Per segon any, la Penya El Barranquet organitza els bous en Ildefonso Fierro

Per segon any, la Penya El Barranquet organitza els bous en Ildefonso Fierro

Des del passat any, la penya El barranquet és l'encarregada d'organitzar els festejos taurins en el barri Ildefonso Fierro. En el seu segon any d'existència, esta penya oferix una programació nova per als dies 6 i 13 de juliol.

La vesprada del dissabte 6 de juliol va començar amb la desencaixonada del bou de nom Cuervillo, de la ramaderia de Contreras, marcat amb el núm. 24 i el 7 com a guarisme, just de presència i que va protagonitzar un acceptable joc.

En el seu segon lloc, es va soltar el bou núm. 43 de nom Ruiseñor, de Hato Blanco, també de guarisme 7, amb més presència que l'anterior el qual va protagonitzar alguna arrancada perillosa.

Lumbrera era el nom del tercer bou de la vesprada, també pertanyent al ferro sevillà de Hato Blanco, amb el 7 de guarisme i el 57 marcat en el seu costellam. Tant el seu joc com a presentació es poden catalogar com correctes.

Després de la solta d'unes vaques en puntes es va embolar una altra per la quadrilla de Jose Comes, a la que li va tallar la corda, Diego Simón. Dir que estes vaques eren propietat d'El Pincho.

De nou va ser la quadrilla de Jose Comes l'encarregada de l'embolada de Cuervito, protagonista de la primera embolada de la nit a qui li va tallar la cortda Héctor Santaúrsula.

En segon lloc, es va embolar un bou d'El Pincho, per la quadrilla Emboladors de l'art, sent Jose Romero el tallador de la corda.

El tercer a ser embolat va ser Ruiseñor per la quadrilla de Ximo i Xato, sent el tallador de la corda Mario Sanchis Xato.

La nit es va tancar amb l'embolada del bou Lumbrera a qui li va tallar la cordaFran Durbá després de ser embolat per la quadrilla de Jose Comes.

Informa: Salva Almenara Marsaga
Fotos: Alberto de Jesús

mas-fotos_facebook

724-barranquet-alberto-web-2

 

12 Juliol 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres