Article de Pavalur-CCD del mes de juny: “El Camí Mangraners i Camí Llíria s'asfaltaran”

Article de Pavalur-CCD del mes de juny: “El Camí Mangraners i Camí Llíria s'asfaltaran”

Tal com contempla el Reglament de mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals tenen dret a publicar en la web municipal un article d'opinió sobre cada ple que es realitze i un altre de tema lliure cada mes. Este és el text enviat per Pavalur-CCD al juny, titulat: “El Camí Mangraners i Camí Llíria s'asfaltaran”.

Un compromís clar del Govern Municipal de Puçol: estos dos camins s'asfaltaran, tal com va quedar establit en el Pacte de Govern PP-PAVALUR.

Esta és la conclusió de la reunió que ambdós Partits van mantindre el passat 20 de juny, en el que es va analitzar l'estat d'execució del dit Pacte, en una clara advertència que PAVALUR no està disposat a renunciar a cap dels acords pactats.

Els problemes pressupostaris i de gestió hauran de resoldre's amb caràcter d'urgència perquè estes dos CARRETERES que suporten el major trànsit de Puçol s'asfalten definitivament.

L'estat lamentable d'estes dos vies, accés natural al bypass, el patixen no sols els veïns de les urbanitzacions, que també, sinó la majoria dels veïns de Puçol. Açò és el que li dóna el marcat caràcter d'urgència a esta actuació.

Els veïns de Puçol estan farts de posar en risc l'estat dels seus vehicles i, el que és més important, la seua integritat física, la dels seus familiars i amics.

Una opinió de Pavalur - CCD

704-logo_pavalur_ccd


11 Juliol 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres