Article del Bloc al mes de juny: “Tarjeta roja a l’equip de govern de PP-PAVALUR”

Article del Bloc al mes de juny: “Tarjeta roja a l’equip de govern de PP-PAVALUR”

Tal i com contempla el Reglament de mitjans de comunicació aprovats en 2008, els grups polítics municipals tenen dret a publicar a la web municipal un article de opinió sobre cada ple realitzat i altre tema lliure cada mes. Aquest és el text enviat per el Bloc-Coalició Compromís en juny, titulat: “Targeta roja a l’equip de govern de PP-PAVALUR”.

En el darrer Ple, el Bloc-Coalició Compromís féu un repàs a tots els precs i preguntes que, en estos dos anys, hem realitzat a l’equip de govern en els plens i que, a dia de hui, encara no havien contestat. Fent repàs de les nostres intervencions, hem comprovat que, gràcies als precs que Bloc-Coalició Compromís ha plantejat a l’equip de govern, s’ha aconseguit:

a) No poder aparcar a la zona estreta del carrer Sant Joan, per la seguretat dels vianants.

b) Tapar alguns dels moltíssims clots que hi ha als carrers, especialment al nucli antic i a l’avinguda de València.

c) Senyalitzar en valencià els treballs municipals i els actes públics.

d) Pintar i netejar la façana de l'Ajuntament de Puçol i d’algun altre edifici públic.

e) El suport i l’ajuda de l'Ajuntament a les diferents AMPA dels centres escolars per a posar en marxa els bancs de llibres per als xiquets i xiquetes del nostre poble.

f) Posar en funcionament la donació de productes dels grans supermercats a l'Ajuntament per a donar-los a les persones més necessitades.

Per altra banda el PP-PAVALUR NO ha fet ni cas a estes propostes del Bloc-Coalició Compromís:

1. Nou pas de vianants en l’avinguda Pescadors- Riu Xúquer, a la platja.

2. Rectificar la campanya «El teu gos diu molt de tu», perquè ha sigut un total fracàs. Només cal veure els voltants dels centres escolars i parcs infantils.

3. Rectificar els rètols dels carrers i senyalitzacions que estan plens de faltes d’ortografia, si fora en castellà, segur ja ho haurien canviat fa temps.

4. Col·locar espills per al trànsit en molts dels encreuaments dels carrers del nucli antic, per exemple, als c/ Barreres i Sant Pere, encreuament amb el c/ de la Font.

5. Reclamar parades de l’autobús d'AVSA als polígons industrials per a afavorir el desplaçament de la gent que ve a treballar o a buscar feina.

6. Canviar la direcció del trànsit del c/ Cavallers, per ser el carrer més estret de Puçol i perquè les persones que viuen no tenen quasi seguretat a l’hora d’eixir al carrer.

 7. Obligar a rodar els solars amb tancats fets d’obra, no de canyís o de ferralla com estan actualment, perquè són nius de brutícia i d’insalubritat.

 8. Substituir per sensors les clauetes de la llum dels edificis públics per a estalviar consum elèctric.

9. Senyalitzar les zones reservades per a discapacitats, perquè puguen disfrutar dels espectacles públics en llocs preferents.

10. Obrir una entrada a l’estació de RENFE per la part est del poble, pel sistema de torns o d’accés.

11. Realitzar un aparcament de camions per a xofers de Puçol, per seguretat i perquè generaria treball per a algunes persones amb discapacitats.

12. Saber per què hi ha immobles de les urbanitzacions que són al terme de Sagunt, però disfruten dels serveis que presta l'Ajuntament de Puçol.

Alguns pensen que fent el Camí la Mar i pintant el pas subterrani del Caminàs ja han fet el que haurien de fer, però en el Bloc-Coalició Compromís pensem que governar és una altra cosa. Després de dos anys “manant”, si en el primer any de govern els donarem una carabassa, per al segon any l’únic que podem és traure’ls targeta roja, perquè la groga ja la tenen pel seu soci de govern.

I després parlarem de demagògia al Ple, no és així, Sra. Carceller?

Una opinió del Bloc – Coalició Compromís

671-logo_bloc-compromis

 

11 Juliol 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres