El ple municipal aprova suprimir el servei de televisió local

El ple municipal aprova suprimir el servei de televisió local

En el ple de 25 de juny es va adoptar l'acord de suprimir el servei de televisió local a través de la web. Ha sigut una decisió molt meditada i valorada per l'equip de govern i en la que han influït dos criteris fonamentals: la legalitat i el seu caràcter transitori.

El primer ha sigut el criteri de legalitat, ja que a hores d'ara no tenim la concessió corresponent per a emetre a través de T.D.T.

L'emissió a través d'una pàgina web tenia caràcter transitori, ja que enteníem que no era la millor forma d'arribar a tots i especialment a les persones de més edat.

Com assenyalàvem anteriorment, a hores d'ara seguim sense tindre la dita concessió i per tant qualsevol emissió a través de televisió digital seria il·legal.

L'altre criteri és el d'oportunitat i ens referim al que ens costa cada any a tots els veïns la prestació d'este servici per part de la mercantil Vídeo Industrial Puçol. El cost actual del servici ascendix a 300.000 euros aproximadament.

Entenem que hui en dia es tracta d'un servici totalment prescindible i que té un cost molt elevat.

Que no càpia cap dubte a tots els ciutadans de Puçol que continuarem informant través del periòdic local, de la web municipal de tot el que siga del seu interés i, per descomptat, a través de les xarxes socials.

L'estalvi que genere la supressió d'este servei anirà destinat a cobrir necessitats bàsiques i prioritàries dels nostres veïns i que es concretaren en el pròxim pressupost.

A més i ja que era la nostra màxima preocupació, es va a negociar amb els treballadors de la televisió, des de la pròpia empresa, la possibilitat que accedisquen a cobrir necessitats personal del propi ajuntament.

Informa: Ajuntament de Puçol

719-Pleno-ordinario-4

09 Juliol 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres